reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
chciałam Wam napisać że ja już po pierwszej @
właśnie wczoraj odeszła w niepamięć:tak::tak::tak:
no i biore te tabletki Harmonet
jak narazie czuje sie super dobrze

women...mi tam się maj na imieninki dla Doriego podoba;-)

women a pewnie ze bede :tak: tak samo jak dzien dziecka czy mikolaja 6.12 :-) bo tu tez nie ma czegos takiego :baffled: ale nie wazne, :-p bede wychowywac tak by poznal zwyczaje i obyczaje polskie, :tak: na swieta b.n. bedzie jadl pierogi a nie indyka.

a wiecie co jest najlepsze ze wlasnie teraz sprawdzalam kiedy sa jego imieniny i wypadaja tylko 29.12 w ten sam dzien co moj byly maz ma urodziny :-D hahaha

My nie milismy problemu z imieninami bo kiedy adsia to kazdy wie:-)

Jak was tak dzis czytałam to az mi wstyd bo ja jakos nie moge dotrzec do gina po porodzie byłam raz i tyle a @ juz bede miec trzecia i dalej sobie obiecuje ze pujde...tylko ze musze załatwic opieke dla łobuzów bo moja gin przyjmuje koło południa wiec na m nie mam co liczyc:-(

Dobrej nocki zycze:-)

witam!!

ja tylko na chwilke...

elbra -to ty mnie pierwsza znalazlas na naszej klasie...
normalnie mam wczyty bo musze porownywac niektorych avatarki ze zdjeciami z naszej klasy jak sa inne zeby zajarzyc kto jest kto...

mam pytanko-to wykarmicie cycuchami i macie @ ???

a slyszalam,ze dopoki sie karmi to sie nie ma???

no i nie wiecie co z herbatkami-jakie mozna a jakie sa zabronione??
tylko tyle doczytalam gdzies,ze nie powinno sie pic miety bo wstrzymuje laktacje
a co z zielona??

a my jutro wazenie i ogolna kontrola nie i malego no i pierwsze szczepienie...
dobra mamcie ja spadam,bo mialam nocke do du** i jestem nieprzytomna,a maly wlasnie kimnal..
do jutra

dziekujemy bardzo za zaproszenie :tak: :-) nasi faceci by sobie pogadali o ile Twoj angielski umie bo moj to ni w zab polskiego :sorry2:
ale super by bylo, moi faceci pierwszy raz by chyba snieg zobaczyli :-D tu w aangli jak napada to bardzo zadko i tlyko ok 2 cm spadnie :baffled:

pogadaja sobie bo moj Karol bdb mowi po angielsku:tak:
takze pamietaj o zaproszeniu ;-)

szkoda ze zjazdu u mnie nie mozna zrobic
bylby kulig listopadoweczek :-D:-D:-D

A i dodam ze dzis sprawdzałam imieniny Doriana są 22 styczeń i 22 maj
Które wybrać?

no patrz
ja jak Mili szukalam kiedy ma im. to okazalo sie ze 24 stycznia i 24 maja :-)
wybralismy styczen bo po kolei
ale jak Dorianek jest zimowy to bym mu imieniny wybrala te w maju :tak::tak: zeby chlopak za 25 lat mogl swietowac je przy grilku i piwku ;-)
Hania niestety jest zimówką i w ur. i w im. :sorry2:

women ja bym wybrala maj:tak:ale styczen tez jest dobry:tak: ladnie Dorian przybral:-)
moja mala dzis byla wazona i juz 5750:-)

no Kathhe ladnie Maryska na cycuszku ci rosnie :-)

wicie co , zastanawiam sie jak dlugo bedziemy ze soba pisac:-) moze nasze dzieci beda mialy po parenascie lat a my nadal bedziemy razem na forum:-)

hihiiii ale by bylo jakbysmy tyle lat przetrwaly :-)

Hmm... moze jak będziemy babciami to też;-)
Spotkamy się na forum pt "przyszłe babcie":sorry2:

hihiii:-D:-D:-D:-D

chyba ide dzieciaki wykapac

a moj Karol dostal oferte pracy w swoim zawodzie,no i mamy teraz orzech do zgryzienia,bo dopiero od stycznia dostal podwyzke i kontrakt na stale :sorry2: a tamta praca bylaby biurowa bo K.jest inzynierem no i sie glowimy teraz co zrobic....

reklama
Do góry