reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Cześć dziewczynki,
Dłuugo mnie tu nie było, bo dopiero od wczoraj mam dostęp do netu, cały okres przedświąteczny, świąteczny i poświąteczny byliśmy poza domem, a od stycznia zmienialiśmy dostawce. A wczoraj nadrabiałam czytanie.
My już po chrzcinach, także Mikołajek jest aniołeczkiem jeszcze bardziej:-);-)

Pati, zauważyłam, że ciuszki H&M mają duże rozmiary.Mikołaj nosi już rozm. 68

kochane jak próbujecie wrócic do swojej wagi?
Lilka jaką masz dietę?

Sugar jestes na nasz klasa?

Ja na szczęście tylko karmie piersią i w związku z tym uważam na to co jem, choć apetyt mam duży, to mam jakis kilogram mniej niż przed ciążą.:-D

a mnie od tego wiecznego pochylania sie czy to przy przewijaniu (mam przewijak a na lozku przewijam:dry: ),od kapania w pozycji pochylonej maluchow,tak mi napieprza okolica gdzie sie stanik zapina ze szok :baffled:

nawet masaze mi nie pomagaja
pewnie cycki tez swoje robia bo mam big i pewnie obciazają biedny kregoslup

Oj tak biust trochę waży, na początku to chodziłam przygarbiona, ale potem przyzwyczaiłam się, a co do kręgosłupa to też przewijam na łóżku, ale przy nim klęcze, nie nachylam się i jakoś daję rade.

My już po kąpaniu małego. Boziuuu jak on mi się rozwrzeszczał przed kąpaniem łezki mu się lały jak "z wiadra":dry:
W życiu tak nie płakał i przestał jak go tylko do wanienki z wodą wsadziłam:baffled:
Elbra moze brzuszek go bola a ciepła woda rozluźnia.

ktora z was ma jeszcze konto na naszej klasie a ja jej nie mam :confused:

konta jeszcze nie mam, ale planuje założyć, może te serwery w końcu będą sprawniejsze i wtedy dam znać;-):-)

Kunda, Elbra jak po wizycie?

reklama
Witajcie Kochane!

Pati
dobre z tym kołem, hehe:-D
Blanka ekspresowo przeszła przez 68:-D, teraz strasznie szybko rośnie.

Malinois witaj po przerwie:-)

Women ja ostatnio z Małą byłam u fryzjera, była zachwycona:-D Najbardziej podobała sie jej folia aluminiowa przy robieniu pasemek. Machałam jej ją przd oczami i zasnęła.

Idę postawić na kawę.

Wiatam:tak:

My wczoraj wrocilismy z Zabrza, lacznie zrobilismy 650km... Oskarus byl grzeczniutki, w aucie wlasciwie spal, przewijalismy go nawet w samochodzie. Jadac wpadlismy do IKEI, zjedlismmy obiadek, polazilismy. Takze chyba to, ze cala ciaze jezdzilam (nawet do Chorwacji!) spowodowalao, ze synus uwielbia auto.
Takze sprawe chrzestnych mamy z glowy, kuzynka z Zabrza sie zgodzila byc mama chrzestna:tak:
Bedac u Zabrzu mielismy rzut beretem do Katowic - a tam kino IMAX 3D, wiec sie z mezulkiem wybralismy - po raz pierwszy 3D:-D

Ogolnie bylo fajnie, a nasz synus spisal sie na medal:-):-):-)

Zaraz poczytam co u Was:tak::tak::tak:

witam!!
dzisiaj troszeczke pozniej,bo pospalismy-no ale melduje sie!!
Poczytalam co u was ale niestety nie mam juz czasu na pisanie,bo zaraz spadamy z malym na wizyty kontrolne(moja i jego) oraz na szczepienie..

Buziole dla wszystkich mamc i ich pociech

reklama
Do góry