reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
:-D:-D:-D

ze zdjec dalabym mu 9-10kg
moja Mila wazy teraz 13kiloskow :-)

ostatnio sie zastanawiam co z naszymi mamami bliznakow:confused:
Kajunia nie wpada
Malinois tez nie...
Ladinka tez cichutko siedzi....

Agnieszka H. tez znikła

babki odezwijcie sie!! i reszta!!!

zmywam sie pod prysznic

dobranoc mamuski :-)

Witam wieczorowo:-)

Kochane ale się rozpisałyście dzisiaj, szok:-D Przeczytałam wszystko ale juz nie mam siły odpisywać. Jestem cholernie zmęczona, byliśmy dzisiaj na zakupach bo Blanka z wszystkiego wyrosła, pokupiłam jej ciuszki na 74 uwierzycie?:szok: W sklepie ciągle na rękach, bo inaczej ryk. Za jakiś czas moje ręce będą sięgały do kostek chyba jak tak dalej pójdzie...

Idę spać...

Witam babeczki:-) Widze ze Nasza klasa robi furore:-)

my jemy sniadanko bo za niedługo jedziemy na badanie słuchu i co prawda mi sie nie chce ale coz robic

dzień dobry:-) ale się nagadałyście wczoraj o matkoooo
kurde ja wieczorem nie mogę siedzieć:-( bo mężuś pracuje na kompie buuuuuu:-( i nie ma szans żeby mnie wpuścił:-( cholerka:-(

witajcie w zaśnieżony poranek:-D

Lilka..trzymam kciuki za pomyślne pozbywanie sie kg:tak:;-)
ja od czwartku zaczęłam 6 Weidera
nie powiem ze super mi idzie :-p
muszę sie przyłożyc i zgubić koło ratunkowe które ugrzęzło w pasie:cool2::cool:
bo jest tragedia.........
ciągle wyglądam jakbym w ciąży była
od 1 stycznia kompletnie nie jem słodkiego
bo to przez to mam taką nadwagę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::no:

Jagoda...duża Twoja córcia jak mój synuś
tez ostatnio kupiułam mu body i pół śpioszki na 74 bo na 68 są w sam raz
ale to z kolorino
bo np. w H&M dobre są na Marcelka ciuszki 2-4 mc i na 68 również

no dobra idę chate ogarnąć

reklama
Do góry