wisienkaa1
Listopadowa mama '07
dziewczyny czy ktoras z was stosowala na kolki u dzieci Sab simplex?? zamowilam to przez net bo jest niedostepne w Polskich aptekach a nic nie dziala:-(stosowalam gripe water , espumisan, bobotic i nicJUZ MAM DOSYC jestem na skraju wyczerpania, nie moge patrzec jak ona cierpi, jak tylko placze robi mi si ejuz slabo i niedobrze, nie umiem jej pomoc i to jest najgorsze:----( juz po prostu nie wiem co mam robic
kathe - wspolczuje :-( dobrze ze mnie to nie dotyczy bo chyba by sie rozpadl moj zwiazek. W swieta moj maluch nie dawal nam spac w nocy, nie wiem co mu sie stalo - caly czas sie darl, tylko cycek go uspokajal, ale nie byl glodny to Danny (tatus) dostawal szalu i pletl glupstwa, ze wczoraj to juz mialam mysli zeby wrocic do polski z dzieckiem, no ale naszczescie juz jest dobrze, on mowi ze to chyba on ma depresje po porodowa. W kazdym razie podziwiam ciebie i twojego meza
lilka jak mozesz to ja bym zostala i karmila dziecko piersia, w koncu pislas ze nie pracujesz, wiec warto sie troche poswiecic i dac dziecku to co najlepsze, ale oczywiscie nie namawiam, to tylko moje zdanie......