wisienkaa1
Listopadowa mama '07
ja mu podaje APTAMIL FIRST i to mleko jest do kupienia nawet w markecie,wiec mozesz spróbowac
dzieki, juz dzis kupilam ale jeszcze nie wiem kiedy podam, bo ja to tylko okazjonalnie probowalam go butla karmic, tak jak misia pisala uwazam ze mleczko z cyca dla malucha najlepsze ;-) :-)
Tu chodzi o otwór między przedsionkami, który jest normą w serduszku dziecka w życiu płodowym a później powinien zarosnąć - pozostałością po nim jest tzw. dół owalny w ścianie międzyprzedsionkowej (ach ta anatomia ;-))..
a skad ty to wiesz? Pani doktor? ;-)
dzień dobry mamcie:-) ale sie rozpisałyście:-)
ja biegam od wczoraj bo jutro weselicho brata:-) no i musiałam z mamką iść do fryzjera coś tam pokupić i takie tam:-)
idę poczytac co u was:-)
zycze milej zabawy !!!
mi niby tez, ale tak szybko sie mecze ze znow jak jest 16 wydaje mis ie ze jest 20 bo padamczesc :-) ...ale mi czas zapiernicza przy malym a Wam? ;-)
....wlasnie wspolczuje mama ktore same wychowuja maluchy...., albo maja ich wiecej niz jedno Ja nie mam czasu isc do fryzjera, zroic sonbie pazurki.... a co dopiero przy 2ce maluszkow
ja rowniez wspolczuje, moj kochany znow ma wolne do konca roku a ja dopiero teraz moglam sobie pozwolic na szybki prysznic, normalnie nie mam na nic czasu
A my z okazji skonczenia misiaca bylismy dzis na sprawdzeniu czy maly dobrze slyszy, i naszczescie jest wszystko w porzadku
a pozniej pojechalismy na zakupowe szalenstwo :-) maly dzis byl wyjatko grzeczny