reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Rzucasz się jak płotka
teraz po ponad roku jednak Tobie się przypomniało, że jesteś dłużna
tylko próbujesz wykręcić się od pełnej sumy jaką ukradłaś
no cóż... wcale mnie nie szokujesz
znam juz Twoje zagrywki na tyle aby wiedzieć, ze będziesz mieszała
nie spodziewałam się przeprosin i obietnicy spłaty chociaż po 50 pln miesięcznie
nie spodziewałam się, bo to by była mądre rozwiązanie Twojego problemu
a Ty mądrze nie postępujesz
od samego początku tego problemu czyli od września 2006

myslisz, że uda się Tobie wykręcić w ten sposób ?
udowodnię Tobie, że się mylisz :-)

P.S Kwestia sądu jest wg mnie nieunikniona :tak:

a to Twoje zaraz na konto.... to już jest nudne
kilkadziesiąt razy juz to pisalas....:sorry2:

wspaniałomyslna Meluniu
zaśmiecaj inne wątki

reklama
anetakam0 jasne że przyjmiemy:-) ucałuj Moniczke od cioci sabiny;-)
widzę po suwaczkach ze ladna róznica w wieku dzieciaczków u Ciebie:-) super

a ja strasznie zabiegany dzień dziś miałam o rajku padam...
a poza tym mój mały dziś miał strajk i prawie nie spał:-) no cóż 2 raz od urodzenia mu się taki strajk zdażył:-) ale myśle że to ta reakcja na szczepienia:-)

Wisienka co do zmiany mleczka i jego zaleceń ..mi lekarka powiedziała jedynie tyle żeby najpierw zjadł cyce a potem dać mu w butli 50 ml. "jedynki" także dokłądnie nie określiła mleka:-)
mi w szpitalujeszcze mówili żeby nan-a dać ale pediatra moja dostłownie powiedziała "jedynkę:-)"
więc w sumie nie wiem co mam mu podawać..
narazie zostaje przy nanie bo myśle że yto poprostu jego kryzys jednodniowy zobaczymy

buziole i kolorowych snów życzę:-) kochane mamcie

Witam sie wieczorowa pora:-):-)

...U nas dzis dzien odbioru przesylek:tak::tak: ...doszedl lazaczek dla Oskarka i prezent dla mezusia:-):-) ...jutro jeszcze tylko dokupie kilka drobiazgow i juz:-):-):-)
Dzis bylismy na zakupach przedswiatecznych, synus zostal z babcia... ...wszedzie kolejki jak cholera:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ...ale juz amciu z grubsza mamy zakupione:-):-)
profilaktycznie tez kupilam synusiowi Espumisan w kropelkach - jak mamusia sie obezre na swieta rzeczy, ktorych do tej pory unikala:-D:-D:-D

Jolie... moj Oskarek tez daje czadu jak jestem z nim sama... juz sie smialam, ze chyba teska za tatusiem:-D:-D:-D ...choc odpukac... dzis bylo o niebo lepiej... hmm, no tak - tatus byl w domu:-D:-D:-D:-D

Lilka gratuluje postepow z mezem:-D:-):-D:-)

Elbra, co sie stalo?? Czemu jestes wkurzona...?

Ps. nie wiedzialam, ze moj Oskarus odroznia smak mleka mamy od mleka sztucznego... dzis jak jechalismy na zakupy to sciagnelam mleczko... moja mama dala mu jak sie domagal i wsunal 125ml... tyle co sciagnelam:-):-):-) ...a sztucznego jak zjadl 30ml to bylo max.:tak::tak: takze jakos tak mnie dowartosciowal, hmmm ma dobry smak:-D:-D:-D:-D

Pozdrawiam:tak::tak::tak:

[
a ja strasznie zabiegany dzień dziś miałam o rajku padam...
a poza tym mój mały dziś miał strajk i prawie nie spał:-) no cóż 2 raz od urodzenia mu się taki strajk zdażył:-) ale myśle że to ta reakcja na szczepienia:-)

Sabinko, a kiedy Kacperek byl szczepiony? Bo u nas takie objawy pojawily sie na 4 dobe i trwaly 2 dni... ale nie wiem czy w naszym przypadku to nie za pozno - by zwalac na szczepionke, ponoc objawy sa do 48h...

Nasz maluszek nauczyl sie ssac wlasna piastke... ciamka i mlaska - super to brzmi i wyglada:-D:-D:-D:-D:-D

jesteście pewne że ma być na otwartym forum? bo mogę przenieść ten wątek do zamkniętego... :sorry2:

u mnie podły nastrój :dry: wkurza mnie mąż i dzieci...

Pati26 o co kaman? :confused:

misia bardzo prosimy,jesli jest taka mozliwosc:-)

women super ze juz wracasz do formy, ze rana ladnie sie goi :tak: :-)

mi tez by sie przydalo wyjsc do kosmetyczki, solarium, fryzjera - zaczac wygladac jak czlowiek ahha :cool2: :-D tobie women to niepotrzebne, bo widzialam zdjecie - bardzo aldna dziewczyna z Ciebie :tak: ;-)
wisienka ja tez sie ciesze,i dziekuje za komplementa :-)ale potrzebne potrzebne troche sie zapusciłam hihi

sabina niechce straszyc ale wiesz ze nie powinnas zmieniac mleka bez wiedzy lekarza :confused: tak gdzies przynajmniej czytalam.:dry:
ja zmieniłam bez lekarza,z bebilonu na nana zupełnie przez pomyłke i wszystko gra.:-)

Ps. nie wiedzialam, ze moj Oskarus odroznia smak mleka mamy od mleka sztucznego... dzis jak jechalismy na zakupy to sciagnelam mleczko... moja mama dala mu jak sie domagal i wsunal 125ml... tyle co sciagnelam:-):-):-) ...a sztucznego jak zjadl 30ml to bylo max.:tak::tak: takze jakos tak mnie dowartosciowal, hmmm ma dobry smak:-D:-D:-D:-D

Pozdrawiam:tak::tak::tak:
anulka mały pił tobie tylko 30ml sztucznego?wow moj to 120ml na jeden raz bierze,a tez jest na cycku:-)
Nasz maluszek nauczyl sie ssac wlasna piastke... ciamka i mlaska - super to brzmi i wyglada:-D:-D:-D:-D:-D
moj robił tak od pierwszego dnia,jak nie mial smoczka,ale to nawet polozne stwierdziły ze straszny ssak z Doriana,pamietam jak w pierwszych 2 dobach zmasakrował moje sutki tak az krew sie lała:cool:

anetkam WITAJ

wpadam powiedziec tylko dobranoc
Hanna cos nie chce spac.......:baffled:

bylismy w centrum i kupilismy Milenie zupelnie inne zabawki niz planowalismy pod choinke :-)
mysle ze lepsze i bardziej ciekawsze :-)

w sobote jedziemy na ostre zakupy...po dzisiejszych dwoch godzinach mialam dosc chodzenia a co dopiero w sobote :shocked2::cool::dry::no::szok:

musimy kupic jedzenie na tyyyle dni bo tutaj nie ma zmiluj sklepy w swieta sa pozamykane
choinke i duperele na nią

i chcialam dzis kupic prezent Karolowi to uwiierzcie ze latal i mnie gonil po centrum co sie chcialam oddalic ten juz za mna byl :-D
no i nie mam prezentu :dry:
zostaje nadzieja ze w sobote da mi luz :sorry2:

oki lece nynki
dobranoc

aaa
witam nowa mamuske anetkam :-)
gratulacje corci i pisz z nami czesciej :-)
co do roznicy wieku to z doswiadczenia powiem ze masakra :sorry2::sorry2:
mam starsza o 13 lat siostre iprzez to zawsze czulam sie jedynaczka :sorry2: a mi z tym bylo bardzo zle...
dlatego mialo to na mnie duzy wplyw i mam corki w odstepie dwoch lat :-)

wspomne jeszcze ze dzis w Cubusie przymierzalam zajefajne bluzeczki na Sylwka i co???
i cholera dydki mam za duze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wylewalo sie gora ze az mi szczeka spadla z szoka i zalu :wściekła/y:
a takie fajne byly :sorry2::dry:

reklama
anetkam witaj i pisz wiecej i czesciej:tak:

u mnie klotnia z mezem,chyba o wszystko co sie dalo-nie poruszylismy tylko kwestii z przed slubu a to co bylo po slubie zostalo poruszone, super:no:przed samymi swietami:wściekła/y:mamy teraz swietne nastroje :dry::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Do góry