reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Asix kawusia wypita mały śpi męzuś na zakupach i u fryzjera a ja sie obijam:-)
choinke ubrałam:-) jeszcze balkon trzeba wystroić i będzie pęknie:-)
ja chrzciny robie dopiero 27 stycznia...
przez to wesele brata wszystko się nam przeciągnęło nie chcę tydzień po weselu znowu rodzinki ściagać... no i dlatego zdecydowaliśmy ze w ostatni weekend stycznia bo tak w naszej parafi robią:-)

reklama
u mnie wlasnie maly tez zasnal,no ale raczej nie na dlugo...-obiad mam do ugotowania i chate do ogarniecia ale mi sie nie chce... sama jestem mega niewyspana no i wiem,ze powinnam sie polozyc,ale znajac moje szczescie to maly wtedy wstanie

Witam,tutaj tez to napiszę!
Po co dziewczyny psujecie atmosferę świąteczną innym użytkownikom forum?
Nie lepiej załatwić to miedzy sobą?

Nie interesują nas wasze osobiste sprawy,więc nie sądzę abyś Melanie zasypywała nas takimi wiadomościami,które psują nam tu atmosferę.Myśle ze inne listopadówki przyznają mi rację.

u mnie chrzciny tak szybko ze wzgledu na przyjazd tesciow,ja to ym czekala,az w swoje ciuchy sie wcisne na taka impreze a nie teraz na gwalt szukac czegos na siebie... no ale coz zycie
U nmie choinka juz daaawno ubrana - tylko ostatnio dkupilismy jeszcze kilka ozdob...:tak:

Witam,tutaj tez to napiszę!
Po co dziewczyny psujecie atmosferę świąteczną innym użytkownikom forum?
Nie lepiej załatwić to miedzy sobą?

Nie interesują nas wasze osobiste sprawy,więc nie sądzę abyś Melanie zasypywała nas takimi wiadomościami,które psują nam tu atmosferę.Myśle ze inne listopadówki przyznają mi rację.

masz racje kochana!
najbardziej przykre jest to ze dziewczyny zalatwiaja ze soba takie sprawy na forum...
nic wiecej na ten temat pisac juz nie bede...

ja również zgadzam się z Women dziewczynki nie tutaj...
ale u mnie pięna pogoda o rajku aż w domu się siedzieć nie chce;-) i za chwile to zmienie idę na dalsze zakupy:-) tylko czekam na meża po poszedł w długą:-)

sabina-ja tez malego dokarmiam i spadam na zakupy...
a i mam pytanko ja u malego krostki zniknely?? bo u mnie jest ich teraz pelno na szyji i zaczely sie pojawiac na klatce piersiowej:szok:

wisienka jestes juz??

juz jestem, z siostra na gadulcu bylam umowiona a tez mam mleko jada przy cycu to nie dalam rady na 2 fronty jechac
tak sie zastanawiam czy to siedzenie nie szkodzi maluchom, jak sadzicie :confused:

women - Dorianek slodko wyszedl na tym zdjeciu, a jakie super ciuszki juz ma, moj to w samych spiochach paraduje :-p jaki rozmiar teraz nosi ???

a to co wczoraj kupilismy malemu

reklama
Witam.

zgadzam się, nie mam przyjemności w czytaniu kłótni, Melanię proszę o niepisanie więcej takich rzeczy na tym wątku, a Pati o nieodpisywanie. Z góry dziękuję.

Zdążyłam poczytać, niestety nie zdążę nic napisać.

Lilka - oby tak dalej!!!!:tak::tak::tak::tak:

Kathe
- nie daj się.

Do góry