reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

To usg genetyczne o ktorym mowi anineczka powinno byc zlecone przez kazdego lekarza prowadzacego, ja mialam je wlasnie ostatnio robione, ale podobno tez nie daje 100% pewnosci. Tak wiec pozostalo czekac do narodzin.

reklama
Witajcie dziewczyny!

na poczatek to chyba troche slow wyjasnienia sie nalezy. Cos tu ostatniuo do was nie zagladalam. Nie mam czasu. Zwyczajnmie nie mam czasu. Studia, Lena, dom, ciaza, przygotowania do slubu...chodze niewyspana i zmeczona, a Lenulec pochlania cala moja energie, zasypiam wieczorami razem z nia. Nie mam czasu na cokolwiek, ale postaram sie poprawic. Bo chce ten czas ciazy spoedzic z Wami. z Wami dzielic sie radosciami i smutkami...mam nadzieje, ze mi ta moja nieobecnosc wybaczycie.

Nie za bardzo wiem co u Was, wyczytalam, ze misia byla w szpitalu. Ciesze sie jednak, ze wszytsko jest juz w porzadku. pewnie sama tez sie bardzo uspokoilas,co?

Witam cieplonowe mamusie i gratuluje fasolek!!

milego popoludnia Wam zycze dziewczyny!

No właśnie chyba teraz pozostaje czekać:-( Ale myśle że humorek się poprawi jak poczuję pierwszego kopniaczka, ciekawe kiedy:-D

Ladina dzieki za rady, chyba sie zdecyduję na 3d bo strasznie niecierpliwa i ciekawa jestem.

Anineczko a czym sie różni 4d od 3d?

dziewczyny mam dzisiaj wisielczy humor dlatego dzisiaj mało siedzę na BB :-(

pewnie wpadę jurto jak mi nyki przejdą :zawstydzona/y:

Anineczko musze poszukać dobrego miejsca, bo lekarz ktory to obsluguje tez powinien byc sprawdzony.

Z tymi podłymi nastrojami to chyba normalne. Ja tez mam takie dni, że nie chce mi się z łózka wstać. Przejdzie Kajunia:-)

Dziewczyny matrwimy się o Was

Agar ost. aktywny... dzisiaj 15:16

Malinois 06.05.2007

Margaretka11 28.04.2007

Sugarpunsister dzisiaj 17:09

Aga 1981 28.03.2007

Jenny 23.04.2007

Kathhe 06.05.2007

Motylinek dzisiaj 12:55

Lenke 08.04.2007

Amaze 15.04.2007

Kasyopeya 27.04.2007

agulka26ka 14.05.2007

Dziewczyny odezwijcie się chociaż że wszystko jest OK

reklama
hej dziewczyny....

ile z Was jeszcze pracuje? Tak sie zastanawiac zaczynam, bo w wiekszosci piszecie w godzinach kiedy ja pracuje :-)

Do góry