reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Larvunia szybkiego powrotu do zdroofka:-) buziak

a moj maly dopiero teraz zasypia:-) chcialam go uspic wczesniej bo dzis na wizyte do ginki ide..ale nie chcial za bardzo:-) na szczescie od 12-18 przyjuje:-) wiec moze mi sie jakos uda:-)
no i mam nadzieje ze wszystko ze mna ok i wielka wanna wody dzis:-) z bąbelkami:-)

reklama
larvunia zdrowiej i karm dalej:tak:maly bedzie mial przeciwciala od ciebie:tak:

sabina udanej wizyty, ja ide jutro:-) i tez mam nadzieje ze gin powie ze moge w koncu sobie zrobic kapiel i ze sexik tez wskazany:-p:cool2:zdaj relacje jak wrocisz:tak:

Hej
Tak sobie czytam co u Was
Widze ze swieta tuz tuz i sie wszystkie przygotowujecie do robienia prezentów.
Ja tez jeszcze nie mam nic kupione,nie bardzo z kasą stoję,wiec w tym roku beda tylko upominki.

Ja kochane dzis znowu jade doszpitala,na nowo zaczela sie sączyć ropa,przy czym okropnie boli mnie cała prawa strona brzucha,już nie rana ale brzuch jak by ktos go przekopał.
Zobaczymy co powiedzą,muszą cos zrobić,bo ja chodzic nie moge,ledwo wstaje z łożka.Masakra z tą cc,juz mnie to wszystko cholernie męczy.

Co do karmienia,to ja karmie persią tylko w wieczory,noce,poranki w dzien maly jedzie na butli.
Wczoraj zmienilismy mleko na Nan1 z Bebilonu1 bo wydaje mi sie ze mały ma tą wysypke na buzi od mleka,bo cos dlugo sie utrzymuje.

Mały ładnie przesypia noce,takze sie wyspiam ale po calym dniu wojowania mam naprawde dość,i potrzebuje odpoczynku,czasami juz sama nie wyrabiam.

czesc

jestem chora :hmm:
normalnie gardlo...mam dosc
od wczoraj lykam sobie syrop Herbapect ale nie wiem czy moge..jedna pastylke strepsils zaliczylam,a ogolnie bujam sie na herbacie :baffled: bede zdrowiec chyba 100 lat:baffled:

Asix wszystkiego naj z okazji miesiecznicy dla Maciusia :-):-):-)

cześć Mamunie:-)
czesc

a mnie kosci lamia i boli gardlo, jade do lekarza.... bomciu byleby nie zarazic malego :-(
mozna karmic cycem prxy chorobie?? cala noc na butli dzis maly byl....
możesz karmić Kochana,w mleczku są przeciwciała i nic malutkiemu nie będzie:tak:
zdrowiej nam szybciutko:tak:;-)

kathe..u mnie też za oknem szaro,mokro i ponuro
ogłosiłam dziś w chacie dzień lenistwa
nie robię nic-tylko mleko dla Marcelka
a obiad....zawsze poxostaje chłopakom kfc albo makdonald:cool2::-p

sabinka..miłego przeglądu i pachnącej piany w wannie:-D:-D:-D

women wspolczuje tej bolacej rany, qrcze ja to nie wiem jak sobie dajesz rade, naprawde dzielna z ciebie kobieta:tak: glowa do gory, wiem ze jest ciezko ale zobacz, najwazniejsze ze z Doriankiem wszystko dobrze:tak: jest sliczny i zdrowy :tak:

pati uwierz ze moj maz baardzzzooo ucieszylby sie na mcdonaldsa:-) ale nie dam mu tej satysfakcji i kaze mu zrobic to co jest w domu czyli ryz i miesko gotowane:-)ja sie mecze niech on tez troszke zasmakuje:-p;-)

reklama
Ladina zazdroszcze
ja mojego tez bym wyslala,ale roznie w zyciu bywa
jak nam sie nie ulozy i on bedzie chcial zalozyc sobie rodzine i miec dzieci? to nie ebdzie mogl..(czasami idzie odwrocic proces sterylizacji ale to zadkie przypadki u mezczyzn,u kobiet calkowicie nie odwracalne)

pozatym watpie czy by sie poddal....moze jakby wreszcie syna zmajstrowal to by sie zgodzil :rolleyes2::ninja2::oo2: bo z tego co slysze jak rozmawia z kolegami to chce szczelac trzeci raz na syna :oo::oo::oo::oo::oo:
mamy tu kolege ktory ma dwoch synow i marzy o coreczce i ostatnio sie smiali ze sie zamienia :sorry2: bo jeden umie dziewczynki robic a drugi chlopakow :-D:-D:-D:szok:

oszołomy :-D:-D:-D

ale widze ze w wiekszosci krajow sterylizacja jest legalna
tylko w naszym czarnogrodzie zabroniona...
a swoja droga to ostatnie rankingi gdzies czytalam i PL zajmuje OSTATNIE miejsce w Europie pod wzgledem ile sie rodzi dzieci:szok:

Do góry