reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witam dziewczyny

ja od Misi z lutowek:)

Nie wiem, czy macie od niej jakies wiesci, wiec Wam daje cieplutkie info:)

" Juz wszystko w porzadku, wszystko wrocilo do normy i dzisiaj wracam do domu. Usg jamy brzusznej wykazalo, ze jestem zdrowa"

:-):-):-D

Dziewczyny, serdecznie Was wszystkie pozdrawiam.:)

reklama
" Juz wszystko w porzadku, wszystko wrocilo do normy i dzisiaj wracam do domu. Usg jamy brzusznej wykazalo, ze jestem zdrowa"

:-):-):-D

Dziewczyny, serdecznie Was wszystkie pozdrawiam.:)

misiu wracaj do Nas szybciutko :-) tęsknimy :-)
SUPER że wszystko już jest dobrze :tak:

Aska K dziękujemy za info :tak::-):tak:

ja też ostatnio stram się więcej chodzić :tak: na początku ciąży nie za bardzo mi się chciało wychodzić, ale teraz przyjaciółka (ma termin na sierpnia) wyciąga mnie z domciu :tak: no i z mężusiem zawsz chodzimy na spacerki - o ile jest w domciu :-) wraca w czwartek :tak:

Misiu wracaj do nas, czekamy i cieszymy sie ze z Toba i maluszkiem wszystko w porzadeczku:-)

Kajunia usmialam sie z "roztrojenia" Twojego:-D ...no ale fakt - jestes jedna, a bedzie Was troje:-D ...a co do terminu to pewnie tak, ostatnie tygodnie ciazy sa dla maluszka glownie po to rosl i rosl... a w przypadku blizniakow miejsce i tak sie konczy... i wieksze maluchy fizycznie byc nie moga...:laugh2: ...w sumie to chyba fajnie, bedziesz szybicej tulic swoje skarbki...

Dziewczyny...

czy u Was tez zdarzaja sie takie dziwne bole - pobolewanie brzucha? Mam uczucie jakby cos mnie ciagnleo w samym dole brzucha i czasem takie klucie... wlasciwie to od wczoraj i takie cuda zdarzyly mi sie kilka razy po kilka minutek, ale wiecie jak to jest... boje sie, czy aby nic zlego to nie znaczy...

och, panikara ze mnie...:baffled:

Dziewczyny...

czy u Was tez zdarzaja sie takie dziwne bole - pobolewanie brzucha? Mam uczucie jakby cos mnie ciagnleo w samym dole brzucha i czasem takie klucie... wlasciwie to od wczoraj i takie cuda zdarzyly mi sie kilka razy po kilka minutek, ale wiecie jak to jest... boje sie, czy aby nic zlego to nie znaczy...

och, panikara ze mnie...:baffled:

anulka ja miałam ostatnio takie bóle :zawstydzona/y: poszłam do gina i zapisał mi scopolan :-) są właśnie na bóle brzucha :tak: przeszło ... gin powiedział, że macica coraz bardziej się rozciąga a nie sposób żeby kobieta tego nie czuła :tak:
także wszystko jest dobrze :-) a jeżeli za bardzo Cię to niepokoi to idź do gina :tak: pamiętaj, że żadnego bólu nie można lekceważyć :no:

misiu pisz jak najwięcej :tak: aha i chyba będzie potrzebna aktualizacja listy mamuś listopadowych, bo jest Nas coraz więcej :tak::-):tak:

reklama
Witaj Ladina.
Gratuluje dzieciatek :-)
Hej dziewczyny mam nadzieje,ze jak urodzicie wczesniej Wasze blizniaki to nie uciekniecie na inne dzialy typu: wrzesien lub pazdziernik :confused::confused::laugh2:
Bo wtedy zaledwie garstka nas zostanie no i bedziemy tesknic za Wami :tak:

Do góry