reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pokaże wam czesciowo co mam zakupione juz dla maluszka :-)

P1010001.jpgP1010002.jpgP1010003.jpgP1010004.jpgP1010005.jpg
P1010006.jpgP1010007.jpgP1010008.JPG

GSC, to zaszalałaś z zakupami :-) Kupowałaś to na all?
wstyd się przyznać, że nie mam żadnych akcesorów i kosmetyków dla maluszka... no i wózka. Mam zamiar to kupić do końca czerwca.

GSC zaszalałaś, masz już trochę różnych gadżetów, ja na razie skupiłam się na ciuszkach, mam już ich naprawdę sporo, no i dzisiaj chyba kupujemy wózek:tak:

Gorzka_Słodka_Czekolada no masz juz troszke.
Fajna pościel do wózka,sama sie nad nia zastanawiam,zamiast kocyka(w Auchan widzialam jest super):-)
Buteleczki z disneya miałam dla synka,jedna wada-nie mieszczą sie do żadnego dostepnego termoopakowania.:confused:

Izunia23 i Ola_ dzięki za opinię. Oprócz łóżeczka dużą uwagę zwracałam na materac, obie aukcje mają taki z gryką, a to i zdrowe i naturalne. Kupiłabym to WYPRAWKA ŁÓŻECZKO SZUFLADA GPK POŚCIEL HAFT (1053303339) - Aukcje internetowe Allegro , ale rzeczywiście - marny wybór pościeli. Jeszcze myślę nad opcją "zrób to sam" i kupieniu osobno łóżeczka, osobno, materaca, osobno pościeli. Można by to poskładać u 1 sprzedawcy, żeby nie płacić za wysyłkę. Muszę policzyć, jak to wyjdzie cenowo. Wiecie co? Naprawdę ze dużo tych opcji... :eek:

GSC widzę, że sie poszalało w Biedronce:tak: też tam troszkę kupiłam, ale zastanawiałam się nad tymi butelkami (żeby nie miały tego BPA-nie wiem o co chodzi, ale ma nie być). Akcesoriow masz sporo;-) jeśli chodzi o J&J to ja niestety na nich nie stawiam...

Neftis ogólnie wygląda to ładnie ale faktycznie z pościelą nie poszaleli... poza tym tam jest niestandardowy rozmiar kołderki... ja bym postawiła na "zrób to sam" jesli bym miała do wyboru.. bo konkretnie takie łóżeczko Cie interesuje? poszukaj, na pewno znajdziesz coś bardziej korzystnego:)

Słodko gorzka czekoladko no no no rzeczywiście dużo gadżetów masz... podobają mi się ubranka z Kubusiem Puchatkiem...są słodziutkie:p I tyle grzechotek masz hehhe ja mam ino jedna:):):):)
a jeśli chodzi o te butelki - to one mają takie smoki starego typu...nie wiem czy są dobre czy nie, ale przez to ich nie brałam...postawiłam na butelki Tomme Tompie...
kosmetyki u mnie z firmy hipp będą...

alaa ja kupiła dwa komplety - bo zawsze może coś przeciec, pobrudzić się i szybko nie wyschnąć...więc 2 to minimum

reklama
magda.wu właśnie zdecydowałam się na "zrób to sam" i powiem ci że w kosztach jest różnica ok 50 zł, przynajmniej u mnie, zależy co będziesz sobie wybierać, a i jeszcze jedno, znalazłam moje łózeczko w zestawie z materacem i bylo droższe o 40 zł, niż jak kupiłam osobno, też zależało mi na dobrym materacyku, wzięłam pianka-gryka-kokos :) pozdrawiam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry