reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ostatnia edycja:
reklama
Izunia kupujesz identyczne łóżeczko co ja, tylko ja stawiam na zyrafe (wiem wiem wszyscy to juz wiedzą:-D). Dzięki za opinię bo ja go na żywo nie widziałam ale jakos od początku mi pasuje...

Mam pytanie dziewczynki:
Jeśli łóżeczko ma wymiary 120x60 to jakie wymiary powinno mieć prześcieradełko? tez 120x60 czy wieksze.. bo patrze na jedna aukcję i tam pisze tak:
"
PrześcieradłoFROTTE (120x60cm)
Zakładkaprześcieradełek to 15 cm. Prześcieradełka pasują na wszystkie typymateracy.

czyli jak dobrze rozumiem ma ono wymiary na łóżeczko plus dodatkowe 15 cm po każdej stronie do założenia pod materac tak?
ja wiem, pytanie jest beznadziejne:-D
no ale ja nie wiem..

Ciamjadko kupujesz prześcieradełko 120 na 60 :-) z gumką bo one juz wiadomo są na zakłądke;-)
aukcje czasem mogą zgłupić ich opisy:-)

Izunia kupujesz identyczne łóżeczko co ja, tylko ja stawiam na zyrafe (wiem wiem wszyscy to juz wiedzą:-D). Dzięki za opinię bo ja go na żywo nie widziałam ale jakos od początku mi pasuje...

Mam pytanie dziewczynki:
Jeśli łóżeczko ma wymiary 120x60 to jakie wymiary powinno mieć prześcieradełko? tez 120x60 czy wieksze.. bo patrze na jedna aukcję i tam pisze tak:

Oczywiście słońce - prześcieradło musi być takiego samego rozmiaru co materacyk:p

Słodko gorzka czekoladko łóżeczka z szufladą w dobrej cenie

Łóżeczko Julia II +szuflada Lolek Kolory-Radek (1048344642) - Aukcje internetowe Allegro
Łóżeczko Julia + Szuflada KOLOR !! od Lolek -SS (1048337700) - Aukcje internetowe Allegro

ja kupiłam te pierwsze tylko bez szufladki

ciamajdka też mi się podoba to z żyrafką tylko one chyba są bez szuflady no a na niej mi zależy, takze musze zadowolić się misiem :-), jeśli sie myle, to proszę prześlij mi linka, to bardzo chetnie skorzystam :-)

Izunia masz rację, nie znalazłam aukcji łóżeczka z żyrafą + szuflada.
Natomiast mam sprzedającego Informacje o Użytkowniku berwis - Aukcje internetowe Allegro, którego pytałam o rzeczy i powiedział że ma duży wybór ale po prostu w sklepie a nie wszystko wystawia na all (nie wszystkie kombinacje). Na pewno jest mozliwość kupienia z szuflada (mi osobiście niepotrzebna), tylko trzeba zapytac i poprosic o wystawienie:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry