reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
melduję, że dotarły do mnie staniki

_____Biustonosz do KARMIENIA - ALLES Mama NEW 75 E (1045806051) - Aukcje internetowe Allegro

gorąco Wam je polecam!!!!!!!!!!!!!
materiał rewelacyjny, delikatny nie drażniący piersi,
sztywna fiszbina, która nadaje piersiom ładny kształt...Dla mnie to było ważne, żeby stanik ndo karmienia nie był tylko niekształtnym workiem na piersi...

kasia2506 dziękuję za polecenie firmy alles:) Sama pewnie bym nie dotarła:) Jestem bardzo zadowolona...!!!!!!!!!!!!

reklama
przed porodem to generalnie 75D nosiłam, więc zakupiłam rozmiar większy 75E mimo, że po biustem trochę więcej mam, ale która z dziewczyn radziła, żeby tylko miskę mieć większą, bo po porodzie cm pod biustem szybko wrócą do standardu:)

no i gratuluję pięknych zakupów:) świetna pościel
drewex króluje:p

Ehtele-nie ma za co:tak: Cieszę się, że moja opinia na coś się przydała;-) I masz rację z tym super dopasowaniem do piersi-mam jeden biustonosz do karmienia z Triumpha i piersi wyglądają bardzo bezkształtnie-takie worki:sorry:
Izunia-ale zaszalałaś z zakupami-super:-)

kasia2506 kasiorkę miałam już dawno odłożoną ale ciągle na coś czekałam i nie wiem na co :-) wkoncu dzisiaj sie odwazyłam i bardzo sie cieszę :)
magda.wu powiem ci, ze od początku ciąży miałam upatrzoną tą drugą aukcję którą wkleiłaś i chciałam kupić to łozio z pościelą zaczarowany ogród czy jakoś tak, ale zobaczyłam posciel na żywo ( tą brązową w serca) i to mnie troszke odwiodło od tej decyzji, bo ta bawełna była jakaś taka "rzadka" jak to mój M mówi :-D, tzn cienka i było widać nitkę, mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi, ale jak najbardziej z tych 2 twoich typów wzięłabym własnie ten, moze tobie akurat nie będą przeszkadzać takie szczególy jak mi, jestem straszną pedantką i wogóle musze mieć wszystko idealne, takze nie przejmuj się moją opinią, życze udanego wyboru :) pozdrawiam :)

Magda ja tez ma upatrzoną tę drugą aukcję i się nad nią zastanawiam. Ma dużo ładniejsze wzory pościeli.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry