reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No własnie tez mi sie bardzo pdooba wzor :-) Jak bylam ogladac w sklepach lozeczka to zwykle kosztowały 600-700zł bez niczego! To jest jakis szok! wiec chyba wydaje mi sie ze na allegro bardziej sie oplaca kupowac :-)
Swoja drogą ... Niezly zysk maja w sklepach...

reklama
GSC mi sie podoba.... wybór pościeli mają niezły...ale szukałas na allegro i dokładnie to Ci sie podoba? bo powiem Ci że do 400 zł możesz mieć śliczne łóżeczko z pościela i szufladą.. trza tylko poszperać..

Czekolada - raczej nie pozwolą ci w szpitalu ubierać piżamy - na położniczym królują przewiewne koszulki!!
To prawda.
Kumpela wzieła piżamke i kazali jej załozyc szpitalną,baaaardzo odsłaniajaaca "tyłeczek".Śmigała w niej dopuki,doputy mąz czystej nie przywiózł.
Głupie pytanie mam.. czy czymś się różnią ręczniki dla niemowląt od takich "zwykłych" ręczników? bo ja miesiąc temu kupiłam 10 sztuk nowych i się zastanawiam czy muszę kupować osobny dla małej..

Ja tez mam komplet nowych i zabieram do szpitala dla dzidzi taki zwykły+drugi z kapturkiem.
Mój z kapturkiem rózni sie tym,że ma pod spodem bawełnę.

Czapeczki z uszkami za 3,99
przy zakupie trzech sztuk wysyłka gratis...

myślę, że warto...ja kupię Olkowi

CZAPKA , CZAPECZKA NIEMOWLĘCA 0-12 M-CY, !!! (1060562432) - Aukcje internetowe Allegro

Super.
szkoda,że mam juz tyle czapek,bo bym sie skusiła.

Od wczoraj przetrzasam ubranka,by znalezc cos na wyjcsie ze szpitala,hmmm...Nie wiem co przygotowac.
Wszystkie welurowe pajace jakies duże sie wydają,a bawełniane za cienkie.
W sumie niewiadomo jaka pogoda bedzie,wiec chce przygotowac na wyjscie kaftanik lub body długi rękaw,śpioszki,pajac welurowy +lub ew, bawełniany,skarpetki,czapeczka(tzw. smerfetka,grubsza bawełna),no i kocyk .

Ja mam nadzieje, ze bedzie cieplo....w koncu to lato niby ma byc, mam nadzieje, ze przyjdzie.
Mysle, ze ja na wyjscie wezme bodziaka plus polspiochy (jak bedzie cieplutko), a jak bedzie chlodniej to zarzuce na to jakis pajacyk i kocyk. Czapek to ja prawie wcale nie mam. Musze sie wybrac zeby kupic jakies cieniutkie bawelniane, ale szczerze to jakos nie lubie tych czapek na glowie niemowlakow. No ale na wyjscie ze szpitala i wyjscia na dwor w chlodniejsze dni cos trzeba miec.

Ciamajdko nie musisz mieć żadnych "specjalnych" ręczników dla maluszka, wystarczą zwykłe, nowe i wyprane. JAk będziesz miła 2 duże ręczniki to spoko. Zaufaj starej doświadczonej mamie jeśli mogę doradzić.
Ja też miałam kupić z kapturem,ale przemyslałam sprawę, ze wolę te pieniądze przeznaczyć na co innego dla maluszka i kupiłam 2 ładne duże ręczniki:)

reklama
Dzięki dziewczynki za pomoc:)
Rozalko a jakiej firmy jest Twój termometr?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry