reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jakie kolory brałyście?
bo ja wezmę po jednej z każdego...

jeszcze wezme paputki, tylko myślę które..

reklama
Czekoladko co do tego kompletu to myślę, że jak poszukasz to znajdziesz i wyjdzie taniej :)
My za łóżeczko Klupś Paula, materac pianka-kokos-gryka i komplet pościeli 13-elementów daliśmy 500 zł. Łóżeczko kupione w Mama i Ja, materac tutaj MUZPONY - meble dla dzieci, mebelki dla niemowląt, zabawki i akcesoria dziecięce * ( są z Łodzi ) a posciel na allegro. Więc poszukaj, a może uda się taniej znaleźć. I powiem, że jak oglądaliśmy łóżeczka to niektóre wydawałay się fajne, ale jak mąż zaczął dokładnie macać to wiele z nich to ledwo się trzymało i takich naprawdę solidnych to było nie wiele ( jednak większość była zbyt delikatna, z cienkiego drewienka :( )

Termometr planuje kupić taki: Microlife NC100 - bezdotykowy, na podczerwień
135_0_d.jpg

Ostatnia edycja:
Dziękuję jeszcze raz za refleksje termometrowe:) No to mąż ma o czym myśleć:)

Kochane to ja tutaj zaapeluje tez moze ... Oczywiscie tez szukam na allegro lozeczek ktore by sie oplacaly z kompletem.
Wiec mialabym prosbe do was.. jakbyscie na jakies fajne atrakcyjne lozeczko sie natchenely na allegro to bym prosila o linka buzki wielkie!!!!
Bo mam zamiar teraz jakos na dniach kupowac :-(

Aha zapomniałam dodać łóżeczko z szuflada!
Buziaki

Ostatnia edycja:
Witajcie,
widzę, że sporo się zmieniło od mojej ostatniej wizyty na forum, która znów była nieprzyzwoicie dawno temu. Różni się przede wszystkim najczęściej odwiedzany topic, teraz jak widzę jesteście na etapie zakupów. Strasznie Wam zazdroszczę, że możecie się poświęcić temu zajęciu, ja niestety muszę wstrzymać się jeszcze do 11-go, bo wtedy mam ostatni egzamin...a tak bardzo już bym chciała. Mamy już co prawda wybrane mebelki, ale wciąż jeszcze są w sklepie, a poza tym, oprócz "odziedziczonych" ubranek nic... :-(

Kochane to ja tutaj zaapeluje tez moze ... Oczywiscie tez szukam na allegro lozeczek ktore by sie oplacaly z kompletem.
Wiec mialabym prosbe do was.. jakbyscie na jakies fajne atrakcyjne lozeczko sie natchenely na allegro to bym prosila o linka buzki wielkie!!!!
Bo mam zamiar teraz jakos na dniach kupowac :-(

Aha zapomniałam dodać łóżeczko z szuflada!
Buziaki

Ja się dziś "załózeczkowałam". Prawie pół dnia siedzę na all i przebieram w łóżeczkach. Skończyło się na bólu głowy i 20 obserwowanych aukcjach. Jak jest ZA dużo to też niedobrze :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry