reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Co do termometru to moja koleżanka kupiła ostatnio ten bezdotykowy z lidla za chyba 50 zł i jest superaśny, właśnie zła jestem że też go nie zakupiłam, no ale moze jeszcze kiedyś rzucą je znowu. Musze sie wam pochwalić moimy zakupkami , jako że nie mam wielkicj gabarytów w sypialni postawiłam na wygodę i kupiłam fotel sako, jest super, zmieści mi sie w moją klitkę i do karmienia bedzie w sam raz :) SUPER FOTEL SAKO XXL + PUFKA GRATIS MEGA PROMOCJA (1045751716) - Aukcje internetowe Allegro kolorek 7d.
No i oczywiście kolejny do kolekcji kocyk, nie mogłam sie powstrzymać :) kolor zielony z rózem Dwuwarstwowy ** KOCYK Z APLIKACJĄ ** ciepły koc (1046506812) - Aukcje internetowe Allegro
I jeszcze bujaczek, któraś z was też go chyba ma, z tego co pamiętam http://www.allegro.pl/item1058693405_fisher_price_lezaczek_m7930_z_wibracjami.html
Wracając jeszcze do waszej wcześniejszej rozmowy o ciuszkach Babaluno to chciałam powiedzieć ze sa suuuper, mam z tej firmy body, śpiochy, spodenki, bluzeczki i słodki rózowy sweterek dlatego właśnie że so świetne gatunkowo, gorąco polecam !

Ostatnia edycja:
Izunia23 leżaczek taki ma chyba Pajeczka.. ale nie pamiętam dokładnie...
kocyk jest przepiekny, też chyba kupię, oczywiście ten z żyrafką, dzięki za podrzucenie świetnej aukcji:tak:
a ten fotel sako to ja tez o nim kiedys kiedyś myslałam, zieleń mi się bardzo podoba... i na pewno jest wygodny...
także zakupki świetne;-)

ja wiem, że może to nie poręczne i nie za bardzo wygodne do karmienia ale mi sie marzy fotel bujany, taki staromodny z wikliny, ehhh...

Ja kupiłam 2 piżamki i klapki... wklejam wszystko , a co tam...
a909a041600b0d63med.jpg
c676189f51056ad0med.jpg
10cd63cac250a588med.jpg(tzw. antyseksy:-D)
eeeaa7b1a3b511admed.jpg(ta nie wiem, jak z opcją chodzenia w niej po szpitalu, ale do domu na pewno w sam raz, bo nienawidzę koszul nocnych)

no i ooo.. wielkie mi zakupy:-D
dałam 60 zł...

Ciamajdka zakupki suuper i bardzo tanie, u mnie na rynku za taką koszulkę musiałabym dac z 50 zł, a kapciochy mają być wygodne a nie na bal :) a tak odnośnie antyseksów to moj mąż nazywa tak podkolanówki cienkie i nie cierpi jak mnie w nich widzi hihih. Te kocyki są tak milutkie że musiałam mieć kolejny, ogolnie polecam z firmy bobas, a co do fotelu bujanego to myślę że doskonale się sprawdzi w karmieniu, mam taką wizję z filmow jak mamusie siedzą i karmią na nich dzisiusie lekko bujając sie, takie to słodkie :) ja niestety miałabym go na cały pokój także odpada :(

Te kocyki są tak milutkie że musiałam mieć kolejny, ogolnie polecam z firmy bobas, [/URL]

a sprawdzałas po praniu/?
Ja jakichs czas temu kupiłam z firmy bobas -kocyk i do kitu,po praniu taki brzydki sie zrobił.

Jeszcze ich nie prałam, ale wiadomo że polarek po praniu robi się taki inszy niż nowy :) przepraszam ale pomyliłam firmy :p z bobasa mam taki gruby akrylowy to z nim chyba nic sie nie stanie, a polarkowe mam z drewexu także one są oki :) dzieki za informacje, wrazie co włącze je na delikatny program w pralce :) zobaczymy jak bedzie z tym teraz zakupionym polarkiem z bobasa ?

Ostatnia edycja:
No właśnie Ehtele zastanawiam się nad tymi na podczerwień... drogie są, ale szybkie. Jak długo ten Twój mierzy temperaturę (bo z tego co kojarzę zamawiałaś go i już chyba masz?:))?

To jest koło 10 sekund...więc stanowczo dłużej nic taki bezdotykowy...zobaczymy jak się nie sprawdzi ten, to kupimy taki bezdotykowy...

A jeszcze mam pytanko... Jaki rozmiar pościeli kupujecie??

ja kupiłam standardową 120/90

Co do termometru to moja koleżanka kupiła ostatnio ten bezdotykowy z lidla za chyba 50 zł i jest superaśny, właśnie zła jestem że też go nie zakupiłam, no ale moze jeszcze kiedyś rzucą je znowu. Musze sie wam pochwalić moimy zakupkami , jako że nie mam wielkicj gabarytów w sypialni postawiłam na wygodę i kupiłam fotel sako, jest super, zmieści mi sie w moją klitkę i do karmienia bedzie w sam raz :) SUPER FOTEL SAKO XXL + PUFKA GRATIS MEGA PROMOCJA (1045751716) - Aukcje internetowe Allegro kolorek 7d.
No i oczywiście kolejny do kolekcji kocyk, nie mogłam sie powstrzymać :) kolor zielony z rózem Dwuwarstwowy ** KOCYK Z APLIKACJĄ ** ciepły koc (1046506812) - Aukcje internetowe Allegro
I jeszcze bujaczek, któraś z was też go chyba ma, z tego co pamiętam Fisher price leżaczek m7930 z wibracjami (1058693405) - Aukcje internetowe Allegro

piękne zakupki...taki sam fotel kupiła moja koleżanka- też świeżo upieczona mamusia. Jest na prawdę fajny tylko zajmuje baaaaardzo dużo miejsca. Dlatego u mnie nie wchodziłby w grę....
ja liczę, że leżaczek i mate edukacyjną dostanę w prezencie;P okropna jestem... hehehhe

no i ooo.. wielkie mi zakupy:-D
dałam 60 zł...

Ile ta pidżamka kosztowała? Bo na all jest za 19,90 i ciekawa jestem gadzie się bardziej opłaca... pidżamkę zostawiłam sobie na lipiec...

Ta z żyrafą 25 zł (wychodzi prawie identycznie co z przesyłką), i ta niżej też... i klapki dychacz..

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry