reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ehtele, super zakupki :-)

A Tobie, Riba_1, dziękuję za pytanie, bo ja też będę mieć CC, i sama się nad tym wszystkim zastanawiałam :-)

Ehtele bardzo fajny sprzedawca...(ten z paklankami itd.) obczaję go.. wiem wiem, ja tak mówię, ale ja naprawdę będę miała całe all w jednym małym paluchu u lewej nogi:))))))))))))
jaki wzięłas przewijak i łóżeczko z jakim motywem.. bo widzę że mają żyrafę, ino przewijaka z żyrafą tam nie ma, a ja będę mieć wszystko co związane z tym zwierzęciem... ale wzięłaś pewnie łóżeczko z misiem co?
przefajowe zakupy i faktycznie jak tak patrze, to ceny bardzo bardzo przyzwoite:)

z szablonów które tu dałam oczywiście wybieram dźunglę, byle z żyrafą:pPPPPP

i jak nie kupię łóżeczka od razu z pościelą to stawiam na tą:
http://www.allegro.pl/item1050910710_6_cz_posciel_90x120_z_baldachimem_od_nadia.html

Ostatnia edycja:
niestety wzór na łóżeczku jest losowy

u innego sprzedającego kupiłam łóżeczko z materacem
u innego przewijak z pozostałymi gadżetami (miał super tani przewiajk no i rewelacyjna cena laktatora) i tak jakoś po moich obliczeniach ustaliłam, że się kala hehhehe

a ten drugi sprzedawca (od przewiajaka) ma możliwość odbioru osobistego w Katowicach...więc T. może Ci odebrać...ceny na prawdę dobre...

łoooo to Tobie ten i ten wzór będzie pasował... ale jakby mi przysłali z misiem to nie byłabym zadowolona.... no pomyślę:)
A no mógłby odebrać, masz rację... a jeszcze z tydzień na bank tam będzie to sie kalkuluje:)
dzieki za odpowiedź...

adik m1 - to jest sprzedawca od którego chcę łóżeczko tymon z szufladą i materacem, ciamajdko możesz sobie zobaczyć bo wydaje mi sie że z żyrafką też miał:)

Ostatnia edycja:
mam upatrzone tańsze u innego sprzedawcy... to samo z zyrafką:) ale dziekuje:))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry