rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Ja kupuje jeden podkład,w razie czego podłozę ceratke taka na gumce,mam po synku.Rozalko ja się z Tobą zgadzam, na pewno wygodniejszy jest podkład z gumką na cały materacyk...zresztą i tak to są grosze:-)
A ile tego powinno się mieć? Wystarczą dwa? Jak jedno będzie obsikane to wymiana na drugie...
Ile zamierzasz ich kupić???
aaa i w aptece można je kupić ?
Kupiłam właśnie pościel:
ROŻEK - BECIK 80x80 z APLIKACJĄ (1018033206) - Aukcje internetowe Allegro
wzór miś, kolor piaskowy jasny
6-el POŚCIEL 120x90 - BAWEŁNA 100% SATYNOWA LUX (1009923441) - Aukcje internetowe Allegro
wzór miś, kolor piaskowy jasny
3-el POŚCIEL 120x90 - BAWEŁNA 100% SATYNOWA LUX (1009924006) - Aukcje internetowe Allegro
wzór słoń, kolor zielony jasny
w czwartek wracam i w czwartek pościel powinna być wtedy ocenię czy warto było....jestem zadowolona
Czekam na opinie o poscieli.
rozalko ale ja ciebie rozumiem :-) uwazam tylko, ze taki podklad nie jest rzecza niezbedna, bo jak widac na naszym przykladzie udalo sie uzytkowac lozeczko bez niego i nic nam sie nigdy nie przytrafilo ;-) podklady zaczelismy uzywac dopiero jak zdjelismy pieluszke, a wtedy to mala juz nie spala w lozeczku tylko lozku normalnym ;-)
Nie no zgadzam sie,sa bardziej potrzebne rzeczy niz taki podklad.
Odpowiedziałam tylko co jest najlepsze pod prześcieradło i dlaczego lepsze niz zwykła ceratka.
Szukam teraz torby do wózka,oryginalna do Chicco kosztuje jakies 120 zł,kupie jednak jakas zwykłą.