reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rozalko no nie, pościel satynowa jest śliska...
ja mam taką pościel dla siebie...zresztą wszystkie, które mam w domu są z satyny bawełnianej...to jest taka po prostu gładka, miękka bawełna:p

napisałam do sprzedawców matexu i darlandu potwierdzili, że bawełna jest mimo wszytsko taka szorstka..wiadomo nie taka jak te najtańsze pościele...

no właśnie ja w domku mam i nic się z nią nie dzieje...zupełnie normalnie kolory trzymają... na gł. dałam Ci linki do pościeli flanelowej...

tu macie taką:
MAMO-TATO 3-cz POŚCIEL 120x90 SERCA - FLANELA (1002817440) - Aukcje internetowe Allegro
pytanie jaki to jest materiał..czy będzie się trzymał?
Rozlako gdzie kupowałaś tę pościel flanelowa/? W jakiej temp. ją prałaś? Totalna masarka?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A ja napisze ze ja w satynie spać nie mogłam,jakoś tak zimno i dziwie było ;-)

rozalko no nie, pościel satynowa jest śliska...
ja mam taką pościel dla siebie...zresztą wszystkie, które mam w domu są z satyny bawełnianej...to jest taka po prostu gładka, miękka bawełna:p

napisałam do sprzedawców matexu i darlandu potwierdzili, że bawełna jest mimo wszytsko taka szorstka..wiadomo nie taka jak te najtańsze pościele...

no właśnie ja w domku mam i nic się z nią nie dzieje...zupełnie normalnie kolory trzymają... na gł. dałam Ci linki do pościeli flanelowej...

tu macie taką:
MAMO-TATO 3-cz POŚCIEL 120x90 SERCA - FLANELA (1002817440) - Aukcje internetowe Allegro
pytanie jaki to jest materiał..czy będzie się trzymał?
Rozlako gdzie kupowałaś tę pościel flanelowa/? W jakiej temp. ją prałaś? Totalna masarka?
Kupowałam w sklepie i nie wiem co to za firma,nie pamietam.a prałam w 40 stopniach bodajze.no ale pewnie trafilam na badziew.
Tylko jak trafic na te właściwa...?

satyna jest zimna...ale jest też taki materiał jak satyna bawełniana...ona nie jest śliska jest po prostu miękksza od tradycyjnej bawełny...

Hmmm,no teraz mam ciezki orzech do zgryzienia,bo kusi mnie bardzo.
Choc ja tam nic nie mam przeciwko zwykłej bawełnianej,wiadomo jest bardziej sztywna,ale mi to jakos nie przeszkadza.synkowi na poczatku i tak kładłam flanelke na poduszke.

Ja mam pytanie do dziewczyn które już kupiły kocyk, jaki w/g Was jest najlepszy?? jakiej firmy, u jakiego sprzedającego na allegro ??

Rozalko napisałam to ludzi, którzy kupili u tego sprzedającego pościel i potwierdzili, że jest super gładka i miękka i przede wszystkim ciepła:tak: Więc chyba się zdecyduję...
ciągle mnie zastanawia ta flanelka, której link dałam...ale chyba przez wzgląd na Twoje doświadczenia nie kupię...

Bogusiu ja kupiłam kocyki Baby One z mikrofibry...na allegro od 19,90...
polecam choć ich nie prałam, ale są bardzo mięciutkie i przyjemne w dotyku... przyjemniejsze od polarkowych kocyków...ale polarowe też są ok. Tylko ja szukałam takiego milszego materiału...

Rozalko napisałam to ludzi, którzy kupili u tego sprzedającego pościel i potwierdzili, że jest super gładka i miękka i przede wszystkim ciepła:tak: Więc chyba się zdecyduję...
ciągle mnie zastanawia ta flanelka, której link dałam...ale chyba przez wzgląd na Twoje doświadczenia nie kupię...
no to ja tez sie zastanowie jeszcze.
a do flanelki moze ja mam pecha.
Podobnie było z pieluchami flanelowymi,kupiłam kilka,a jedne sa nadal super,a inne do bani.
Musiałabys popytac kogos kto kupił tej firmy co podałas.

Mam podobny po synku i jest nadal OK.
Jeden mam tez Baby Ono polarowy.
Teraz zamierzam kupic
KOCYK/PLED, Drewex, 12 Kolorów !!! , 70 x 100 cm (1014520424) - Aukcje internetowe Allegro

Witam :-)

dziewczyny mam pytanko. co kupujecie do podlozenia pod przescieradlo?? wiem, ze ten temat byl juz poruszany i ktoras z Was pisala o specjalnych podkladach kupowanych w aptece. co to za podklady?? z czego?? wiem, ze zwykle ceratki nie sa dobre, bo nie przepuszczaja powietrza, a materac musi oddychac. z gory dzieki z odpowiedz
pozdrawiam :-)

reklama
no to ja tez sie zastanowie jeszcze.
a do flanelki moze ja mam pecha.
Podobnie było z pieluchami flanelowymi,kupiłam kilka,a jedne sa nadal super,a inne do bani.
Musiałabys popytac kogos kto kupił tej firmy co podałas.

Mam podobny po synku i jest nadal OK.
Jeden mam tez Baby Ono polarowy.
Teraz zamierzam kupic
KOCYK/PLED, Drewex, 12 Kolorów !!! , 70 x 100 cm (1014520424) - Aukcje internetowe Allegro

Problem polega na tym, że akurat ten sprzedający ma bardzo dużo produktów i znaleźć w komentarza tego który kupił flanelkę to masakra:)
Klikam zawsze na komentarze jest tam nr aukcji wchodzę nią i widzę czego komentarz dotyczy...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry