reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zgadzam się, że lista jest mega przydatna, warto wszystko spisać, bo potem pewnie nie będziemy miały do tego głowy;) a dobrze też aby lista "przeleżała" parę dni - a potem możemy spojrzec na nią swiezym spojrzeniem i wybrać to co naprawdę konieczne, sama tak zrobiłam i z mojej pierwszej listy wykreśliłam parę rzeczy

reklama
Ja mam taka listę jeszcze po synku ze szkoły rodzenia,pare rzeczy pewnie dopisze i to wsio.Na niej moge polegać,bo raz juz mi sie przydała.

Ja listę też sobie robię i kiedy mi się coś przypomni to dopisuję na bieżąco :-) Bo nie chcę później biegać tydzień przed porodem i się martwić że jeszcze czegoś brakuje, że czegoś jest za mało, ze coś kupiłam niepotrzebnie itp :-D

Rozalka dzięki za rady! Poczytałam trochę artykułów na temat zabawy z maluszkami i faktycznie radzą wszędzie, żeby wybierać żywe kolory zabawek i ćwiczyć z malcami zmysły wzrokowe :-)
No i skłaniam się jednak na deszczowy las ;-)
rain forest:
[video=youtube;Jxktl3KpZow]http://www.youtube.com/watch?v=Jxktl3KpZow&feature=related[/video]

Rozalka dzięki za rady! Poczytałam trochę artykułów na temat zabawy z maluszkami i faktycznie radzą wszędzie, żeby wybierać żywe kolory zabawek i ćwiczyć z malcami zmysły wzrokowe :-)
No i skłaniam się jednak na deszczowy las ;-)
rain forest:
[video=youtube;Jxktl3KpZow]http://www.youtube.com/watch?v=Jxktl3KpZow&feature=related[/video]

super jest,myslę,że bedziesz bardzo zadowolona i maluszek też.

Black Opal z tej serii Fisher Price Rain Forest kupiłam chrześniakowi matę edukacyjną-z tego, co wiem, sprawdziła się-mały był zachwycony i użytkuje do dziś. Fantastyczne kolorki, fajne zabawki.

Black Opal Ale świetna ta karuzela Fisher Price Rain Forest nawet nie wiedziałam, że są takie z takimi odgłosami :-) Na pewno taką kupię :-) Jak dobrze Was mieć, Ja pewnie bym takiej sama nie znalazła :-)

Ja mam karuzelę z misiami Fisher Price'a - jstem nią zachwycona,ale faktycznie wydaje mi się zbyt "pudrowa" w kolorach. Stwierdziłam,że najwyżej zaczepię o te "kijki" inne kolorowe misie,bo bez problemu się da (wystarczy sznurek z pętelką). Najbardziej nam się przydał odgłos szumu,mała zasypiała w ciągu chwili ;)

świetna ta karuzelka rain forest!! z misiami tez słodka ,ale bardziej dla rodziców przez te pastelowe kolorki ;-) podobają mi sie tez z mothercare ale nie wiem czy posiadaja dźwięki i światełka

reklama
Dziewczyny,jak ktos jeszcze nie kupował okryc kapielowych to odradzam te z BAby Ono,po praniu robia sie strasznie szorstkie,widzialam u siostry.Ja miałam jeden i tez nie bylam zadowolona.
Najlepsze wg. mnie sa te dwuwarstwowe(z wierchu frotka,wewnatrz bawełna),ale za Chiny nie pamiet jaka to firma.
Ale miałam podobny do tego
MAMO-TATO OKRYCIE KĄPIELOWE Z TERMOFROTTY 100x100 (1009497063) - Aukcje internetowe Allegro

Teraz stawiam na takie,ale nie mam pojecia co sie z nimi dzieje po praniu,choc wydaje sie,że właśnie podobne do tego co miałam po synku.
CANPOL OKRYCIĘ KĄPIELOWE 85X95 RĘCZNIK 26/300 (1006744745) - Aukcje internetowe Allegro

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry