reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zgadzam się, że lista jest mega przydatna, warto wszystko spisać, bo potem pewnie nie będziemy miały do tego głowy;) a dobrze też aby lista "przeleżała" parę dni - a potem możemy spojrzec na nią swiezym spojrzeniem i wybrać to co naprawdę konieczne, sama tak zrobiłam i z mojej pierwszej listy wykreśliłam parę rzeczy

reklama
Ja mam taka listę jeszcze po synku ze szkoły rodzenia,pare rzeczy pewnie dopisze i to wsio.Na niej moge polegać,bo raz juz mi sie przydała.

Ja listę też sobie robię i kiedy mi się coś przypomni to dopisuję na bieżąco :-) Bo nie chcę później biegać tydzień przed porodem i się martwić że jeszcze czegoś brakuje, że czegoś jest za mało, ze coś kupiłam niepotrzebnie itp :-D

Rozalka dzięki za rady! Poczytałam trochę artykułów na temat zabawy z maluszkami i faktycznie radzą wszędzie, żeby wybierać żywe kolory zabawek i ćwiczyć z malcami zmysły wzrokowe :-)
No i skłaniam się jednak na deszczowy las ;-)
rain forest:
[video=youtube;Jxktl3KpZow]http://www.youtube.com/watch?v=Jxktl3KpZow&feature=related[/video]

Rozalka dzięki za rady! Poczytałam trochę artykułów na temat zabawy z maluszkami i faktycznie radzą wszędzie, żeby wybierać żywe kolory zabawek i ćwiczyć z malcami zmysły wzrokowe :-)
No i skłaniam się jednak na deszczowy las ;-)
rain forest:
[video=youtube;Jxktl3KpZow]http://www.youtube.com/watch?v=Jxktl3KpZow&feature=related[/video]

super jest,myslę,że bedziesz bardzo zadowolona i maluszek też.

Black Opal z tej serii Fisher Price Rain Forest kupiłam chrześniakowi matę edukacyjną-z tego, co wiem, sprawdziła się-mały był zachwycony i użytkuje do dziś. Fantastyczne kolorki, fajne zabawki.

Black Opal Ale świetna ta karuzela Fisher Price Rain Forest nawet nie wiedziałam, że są takie z takimi odgłosami :-) Na pewno taką kupię :-) Jak dobrze Was mieć, Ja pewnie bym takiej sama nie znalazła :-)

Ja mam karuzelę z misiami Fisher Price'a - jstem nią zachwycona,ale faktycznie wydaje mi się zbyt "pudrowa" w kolorach. Stwierdziłam,że najwyżej zaczepię o te "kijki" inne kolorowe misie,bo bez problemu się da (wystarczy sznurek z pętelką). Najbardziej nam się przydał odgłos szumu,mała zasypiała w ciągu chwili ;)

świetna ta karuzelka rain forest!! z misiami tez słodka ,ale bardziej dla rodziców przez te pastelowe kolorki ;-) podobają mi sie tez z mothercare ale nie wiem czy posiadaja dźwięki i światełka

reklama
Dziewczyny,jak ktos jeszcze nie kupował okryc kapielowych to odradzam te z BAby Ono,po praniu robia sie strasznie szorstkie,widzialam u siostry.Ja miałam jeden i tez nie bylam zadowolona.
Najlepsze wg. mnie sa te dwuwarstwowe(z wierchu frotka,wewnatrz bawełna),ale za Chiny nie pamiet jaka to firma.
Ale miałam podobny do tego
MAMO-TATO OKRYCIE KĄPIELOWE Z TERMOFROTTY 100x100 (1009497063) - Aukcje internetowe Allegro

Teraz stawiam na takie,ale nie mam pojecia co sie z nimi dzieje po praniu,choc wydaje sie,że właśnie podobne do tego co miałam po synku.
CANPOL OKRYCIĘ KĄPIELOWE 85X95 RĘCZNIK 26/300 (1006744745) - Aukcje internetowe Allegro

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry