reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
okrycia z ikei są bardzo fajnej jakości i niedrogie. w mothercare też fajna frotka, ale na pewno cena wyższa. My mamy jedno z tesco cherokee , śliczny z maleństwem z kubusia puchatka, kremowy, z jednej strony aksamit, z drugiej frotka, był drogi ale slodki ;-) tylko podobno w ogóle nie wchłania wody- świetnie... będzie jako kocyk na cieplejsze dni.

Ostatnia edycja:
reklama
okrycia z ikei są bardzo fajnej jakości i nie drogie..

A to prawda,zgadzam sie.

Hura,znalazłam ten co dla synka miałam i na pewno jeden kupie dla córuni.
luna okrycie kąpielowe 75x75 cm Artykuły do kąpieli **********

Bogusia86 wyrazy uznania za pomysł z karuzelą należą się Rozalce ;-)

Rozalka to mnie zaniepokoiłaś z tymi okryciami BabyOno bo ja właśnie kupiłam taki :dry: Teraz, zanim go uprałam to wydaje się być rewelacyjny... chciałam jeszcze dokupić takich, ale w takim razie się wstrzymam i na razie swój wypiorę, żeby zobaczyć jak się zachowuje :sorry2:

Rozalka to mnie zaniepokoiłaś z tymi okryciami BabyOno bo ja właśnie kupiłam taki :dry: Teraz, zanim go uprałam to wydaje się być rewelacyjny... chciałam jeszcze dokupić takich, ale w takim razie się wstrzymam i na razie swój wypiorę, żeby zobaczyć jak się zachowuje :sorry2:

Oj to przepraszam, mała omyłka :-) Rozalka a więc świetna ta karuzela :-) Na pewno taka kupię :-)

moja wiadomość z forum gł.:-D żeby nie było...:-D

idąc tropem niektórych z Was zaczęłam oglądać pościel dla maluszka.

Mam obawę, że ta sprzedawana z moim łóżeczkiem jest szorstka i po prostu szajska.;-)

znalazłam dwie ciekawe propozycje...tylko nie znam firm...czy pościel jest delikatniejsza czy lepsza jakościowo...plisss zajrzyjcie i doradźcie...

6cz POŚCIEL 90x120 SERCA *MATEX* (1005454309) - Aukcje internetowe Allegro

HAFTY APLIKACJE POŚCIEL 6el-120x90 (P+W) DARLAND (1008178715) - Aukcje internetowe Allegro

Musisz sprawdzić,ja mam złe doswiadczenie z tymi okryciami.
Oj to przepraszam, mała omyłka :-) Rozalka a więc świetna ta karuzela :-) Na pewno taka kupię :-)
Ciesze sie,ze Wam przypdała do gustu.tez obserwuje pare aukcji tej i Tiny love.
moja wiadomość z forum gł.:-D żeby nie było...:-D

idąc tropem niektórych z Was zaczęłam oglądać pościel dla maluszka.

Mam obawę, że ta sprzedawana z moim łóżeczkiem jest szorstka i po prostu szajska.;-)

znalazłam dwie ciekawe propozycje...tylko nie znam firm...czy pościel jest delikatniejsza czy lepsza jakościowo...plisss zajrzyjcie i doradźcie...

6cz POŚCIEL 90x120 SERCA *MATEX* (1005454309) - Aukcje internetowe Allegro

HAFTY APLIKACJE POŚCIEL 6el-120x90 (P+W) DARLAND (1008178715) - Aukcje internetowe Allegro

Oj tez jestem ciekawa,bo mi tez bardzo sie podobaja te posciele.
chciałam sie skusic na tę z Matex.Pepti kremowa byłaby dla mnie idealna.
Albo ta beżowa w krateczke
http://www.allegro.pl/item1003069360_posciel_4_el_i_przybornik_90x120_misiowe_sny.html

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie satyna bawełniana strasznie drażniła. Poza tym po wypraniu w 30st kolory puściły i pościel była cała w plamach :baffled: Nie wiem czemu tak się ludzie zachwycają tym wynalazkiem... dla mnie porażka :dry:

Pisałam na głównym, ale to tu jest odpowiedni wątek, więc napiszę jeszcze raz...
Dla mnie i mojej wrażliwej skóry najlepsza jest mięciutka flanelka i takiej będę szukać kupując pościel dla maluszka :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry