reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
okrycia z ikei są bardzo fajnej jakości i niedrogie. w mothercare też fajna frotka, ale na pewno cena wyższa. My mamy jedno z tesco cherokee , śliczny z maleństwem z kubusia puchatka, kremowy, z jednej strony aksamit, z drugiej frotka, był drogi ale slodki ;-) tylko podobno w ogóle nie wchłania wody- świetnie... będzie jako kocyk na cieplejsze dni.

Ostatnia edycja:
reklama
okrycia z ikei są bardzo fajnej jakości i nie drogie..

A to prawda,zgadzam sie.

Hura,znalazłam ten co dla synka miałam i na pewno jeden kupie dla córuni.
luna okrycie kąpielowe 75x75 cm Artykuły do kąpieli **********

Bogusia86 wyrazy uznania za pomysł z karuzelą należą się Rozalce ;-)

Rozalka to mnie zaniepokoiłaś z tymi okryciami BabyOno bo ja właśnie kupiłam taki :dry: Teraz, zanim go uprałam to wydaje się być rewelacyjny... chciałam jeszcze dokupić takich, ale w takim razie się wstrzymam i na razie swój wypiorę, żeby zobaczyć jak się zachowuje :sorry2:

Rozalka to mnie zaniepokoiłaś z tymi okryciami BabyOno bo ja właśnie kupiłam taki :dry: Teraz, zanim go uprałam to wydaje się być rewelacyjny... chciałam jeszcze dokupić takich, ale w takim razie się wstrzymam i na razie swój wypiorę, żeby zobaczyć jak się zachowuje :sorry2:

Oj to przepraszam, mała omyłka :-) Rozalka a więc świetna ta karuzela :-) Na pewno taka kupię :-)

moja wiadomość z forum gł.:-D żeby nie było...:-D

idąc tropem niektórych z Was zaczęłam oglądać pościel dla maluszka.

Mam obawę, że ta sprzedawana z moim łóżeczkiem jest szorstka i po prostu szajska.;-)

znalazłam dwie ciekawe propozycje...tylko nie znam firm...czy pościel jest delikatniejsza czy lepsza jakościowo...plisss zajrzyjcie i doradźcie...

6cz POŚCIEL 90x120 SERCA *MATEX* (1005454309) - Aukcje internetowe Allegro

HAFTY APLIKACJE POŚCIEL 6el-120x90 (P+W) DARLAND (1008178715) - Aukcje internetowe Allegro

Musisz sprawdzić,ja mam złe doswiadczenie z tymi okryciami.
Oj to przepraszam, mała omyłka :-) Rozalka a więc świetna ta karuzela :-) Na pewno taka kupię :-)
Ciesze sie,ze Wam przypdała do gustu.tez obserwuje pare aukcji tej i Tiny love.
moja wiadomość z forum gł.:-D żeby nie było...:-D

idąc tropem niektórych z Was zaczęłam oglądać pościel dla maluszka.

Mam obawę, że ta sprzedawana z moim łóżeczkiem jest szorstka i po prostu szajska.;-)

znalazłam dwie ciekawe propozycje...tylko nie znam firm...czy pościel jest delikatniejsza czy lepsza jakościowo...plisss zajrzyjcie i doradźcie...

6cz POŚCIEL 90x120 SERCA *MATEX* (1005454309) - Aukcje internetowe Allegro

HAFTY APLIKACJE POŚCIEL 6el-120x90 (P+W) DARLAND (1008178715) - Aukcje internetowe Allegro

Oj tez jestem ciekawa,bo mi tez bardzo sie podobaja te posciele.
chciałam sie skusic na tę z Matex.Pepti kremowa byłaby dla mnie idealna.
Albo ta beżowa w krateczke
http://www.allegro.pl/item1003069360_posciel_4_el_i_przybornik_90x120_misiowe_sny.html

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie satyna bawełniana strasznie drażniła. Poza tym po wypraniu w 30st kolory puściły i pościel była cała w plamach :baffled: Nie wiem czemu tak się ludzie zachwycają tym wynalazkiem... dla mnie porażka :dry:

Pisałam na głównym, ale to tu jest odpowiedni wątek, więc napiszę jeszcze raz...
Dla mnie i mojej wrażliwej skóry najlepsza jest mięciutka flanelka i takiej będę szukać kupując pościel dla maluszka :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry