a ja zakupiłam
buutelkę 150 TT i
Tommee Tippee Termoopakowanie 1 szt. PROMOCJA (974085756) - Aukcje internetowe Allegro
fajne te opakowanie Nawet o tym nie pomyślałam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja zakupiłam
buutelkę 150 TT i
Tommee Tippee Termoopakowanie 1 szt. PROMOCJA (974085756) - Aukcje internetowe Allegro
Tez myslalam o tym termoopakowaniu
Przy corci mialam takie styropianowe, ogolnodostepne w sklepach dziececych, ale kiepskie bylo, nie polecam. O cos w tym stylu TERMOOPAKOWANIE NA WSZYSTKIE BUTELKI TANIO +GRATIS (1008838445) - Aukcje internetowe Allegro
rozalko daj znac jak wyglada wewnatrz to opakowanie - ze zdjec wydaje sie, ze tutaj nie ma styropianu.
.
Świetne to opakowanie Rozalko, daj proszę jak możesz znać czy pasowałyby do tego opakowania inne butelki, konkretnie AVENT mnie interesuje ;-) avent niestety ma tylko takie torby na dwie butelki (myślę, że jak się włoży jedną to nie będzie dobrze trzymać), albo na jedną zwykłe styropianowe
A co do smoczków uspokajających to wiecie coś na ten temat czy lepiej kupić 0-3mc czy spokojnie można 0-6mc ?? Kurczę... kiedyś to był jeden smok używany dopóty dopóki się nie rozleciał Czy ja będę pamiętać o wymianie smoka po 3 miesiącu??? JAk to jest??