reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
to jest sliczne tylko rzeczywiscie loze to mui byc duze a ja takiego niemam ;(

ja akurat łoże mam, więc fajny pomysł. Tylko że to znów kolejny koszt, chyba że Ktoś nam coś takiego kupi, nie obraziłabym się,:-D:-D:-D

Ogrodniczki fajne, z resztą wszystkie te ciuszki, takie cuda :-) tylko mi też średnio się ten rysunek podoba.

reklama
I jak ogrodniczki?? Wygodne?? Podobają mi się, ale żeby nie miały tych rysunków :sorry:
na pierwsze założenie wygodne, ale nic wiecej nie moge powiedziec , okaże się w codzienności wtedy napisze co i jak :tak:a jeśli chodzi o te rysunki , to mnie to nie przeszkadza i tak zostalo nie wiele czasu ;-)no ale nie każdemu muszą się podobać ;-)
uciekam układać moje cudności do szafeczki :-)

Moja córeczka wymusiła na mnie spanie w nocy w naszym łóżku:tak:. Nakarmiłam ją,zmieniłam pieluchę, ukołysałam,śpi. Kładę do łóżeczka 2 min i pobudka, koniec spania i od nowa Polska ludowa. U nas na łóżku spała a jak położyłam ją do łóżeczka to krzyk,płacz, czasami jeszcze nie zdążyłam położyć a oczy już otwarte-szok:szok:. Postanowiłam,że nie będę dziecka mordować i siebie też. Mając mamę blisko siebie spała dobrze. Karmienie,pielucha i dalej spanie-nawet bez kołysania. Dlatego teraz moje dzidzi będzie spało ze mną od początku.:tak:;-)

Shyla- superowy zakup.Ciuszki cudne.

Moja córeczka wymusiła na mnie spanie w nocy w naszym łóżku:tak:. Nakarmiłam ją,zmieniłam pieluchę, ukołysałam,śpi. Kładę do łóżeczka 2 min i pobudka, koniec spania i od nowa Polska ludowa. U nas na łóżku spała a jak położyłam ją do łóżeczka to krzyk,płacz, czasami jeszcze nie zdążyłam położyć a oczy już otwarte-szok:szok:. Postanowiłam,że nie będę dziecka mordować i siebie też. Mając mamę blisko siebie spała dobrze. Karmienie,pielucha i dalej spanie-nawet bez kołysania. Dlatego teraz moje dzidzi będzie spało ze mną od początku.:tak:;-)
Jakbym czytała o naszej rodzince:szok::tak: Na początku też nie planowałam spać z dzieckiem, ale samo wyszło-"w praniu";-)

super te rzeczy :) zapamiętam sprzedawcę:)

Kobietki, czy zastanawiałyście się nad takim urządzeniem?? Co o tym myślicie??

ANGELCARE AC401- MONITOR ODDECHU+NIANIA WAW kurier (913519563) - Aukcje internetowe Allegro

ja raczej tego nie kupie - jak dla mnie kolejny bajer dla rodziców.a czytałam tez opinie, ze tego typu rzeczy lubią byc wadliwe.

[

ponad 10 lat temu tego nie było i dziecko moje żyje ;)wymyślają takie rzeczy żeby tylko po prostu kasę ciągnąc ;)
a śmierć łóżeczkowa to bardzo rzadki przypadek i obawa przed nią nie powinna spędzać mi snu z powiek;-)

zgadzam się :)

Ja też się boję spać z dzidzią :sorry2: Chociaż widziałam coś takiego KOSLIPER - Bezpieczne łóżeczko dla niemowląt (953116204) - Aukcje internetowe Allegro
Ale to chyba trzeba mieć duuże łóżko :-D

o takie cos prędzej bym kupila bo nawet jakby się usnęlo z maluszkiem to się go nie przygniecie bo jest troszke zabezpieczone

P1300193..jpgP1300192..jpgP1300194..jpgZdjęcia pochodzą z książeczki "Twoja karta wyprawkowa" Jakby coś niewyraźnie to piszcie, a odpowiem ;)

A to są tylko rzeczy, które trzeba mieć na "powitanie" maluszka i dla siebie do szpitala i po porodzie :tak: Potem wydatki się nie kończą bo cały czas coś trzeba ;-)

reklama
w związku z tym mam pewne ogłoszenie:
"młoda, zdrowa, sprzeda nerkę, a za zarobione pieniądze kupi wyprawkę dla dziecka"
:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry