reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
to jest sliczne tylko rzeczywiscie loze to mui byc duze a ja takiego niemam ;(

ja akurat łoże mam, więc fajny pomysł. Tylko że to znów kolejny koszt, chyba że Ktoś nam coś takiego kupi, nie obraziłabym się,:-D:-D:-D

Ogrodniczki fajne, z resztą wszystkie te ciuszki, takie cuda :-) tylko mi też średnio się ten rysunek podoba.

reklama
I jak ogrodniczki?? Wygodne?? Podobają mi się, ale żeby nie miały tych rysunków :sorry:
na pierwsze założenie wygodne, ale nic wiecej nie moge powiedziec , okaże się w codzienności wtedy napisze co i jak :tak:a jeśli chodzi o te rysunki , to mnie to nie przeszkadza i tak zostalo nie wiele czasu ;-)no ale nie każdemu muszą się podobać ;-)
uciekam układać moje cudności do szafeczki :-)

Moja córeczka wymusiła na mnie spanie w nocy w naszym łóżku:tak:. Nakarmiłam ją,zmieniłam pieluchę, ukołysałam,śpi. Kładę do łóżeczka 2 min i pobudka, koniec spania i od nowa Polska ludowa. U nas na łóżku spała a jak położyłam ją do łóżeczka to krzyk,płacz, czasami jeszcze nie zdążyłam położyć a oczy już otwarte-szok:szok:. Postanowiłam,że nie będę dziecka mordować i siebie też. Mając mamę blisko siebie spała dobrze. Karmienie,pielucha i dalej spanie-nawet bez kołysania. Dlatego teraz moje dzidzi będzie spało ze mną od początku.:tak:;-)

Shyla- superowy zakup.Ciuszki cudne.

Moja córeczka wymusiła na mnie spanie w nocy w naszym łóżku:tak:. Nakarmiłam ją,zmieniłam pieluchę, ukołysałam,śpi. Kładę do łóżeczka 2 min i pobudka, koniec spania i od nowa Polska ludowa. U nas na łóżku spała a jak położyłam ją do łóżeczka to krzyk,płacz, czasami jeszcze nie zdążyłam położyć a oczy już otwarte-szok:szok:. Postanowiłam,że nie będę dziecka mordować i siebie też. Mając mamę blisko siebie spała dobrze. Karmienie,pielucha i dalej spanie-nawet bez kołysania. Dlatego teraz moje dzidzi będzie spało ze mną od początku.:tak:;-)
Jakbym czytała o naszej rodzince:szok::tak: Na początku też nie planowałam spać z dzieckiem, ale samo wyszło-"w praniu";-)

super te rzeczy :) zapamiętam sprzedawcę:)

Kobietki, czy zastanawiałyście się nad takim urządzeniem?? Co o tym myślicie??

ANGELCARE AC401- MONITOR ODDECHU+NIANIA WAW kurier (913519563) - Aukcje internetowe Allegro

ja raczej tego nie kupie - jak dla mnie kolejny bajer dla rodziców.a czytałam tez opinie, ze tego typu rzeczy lubią byc wadliwe.

[

ponad 10 lat temu tego nie było i dziecko moje żyje ;)wymyślają takie rzeczy żeby tylko po prostu kasę ciągnąc ;)
a śmierć łóżeczkowa to bardzo rzadki przypadek i obawa przed nią nie powinna spędzać mi snu z powiek;-)

zgadzam się :)

Ja też się boję spać z dzidzią :sorry2: Chociaż widziałam coś takiego KOSLIPER - Bezpieczne łóżeczko dla niemowląt (953116204) - Aukcje internetowe Allegro
Ale to chyba trzeba mieć duuże łóżko :-D

o takie cos prędzej bym kupila bo nawet jakby się usnęlo z maluszkiem to się go nie przygniecie bo jest troszke zabezpieczone

P1300193..jpgP1300192..jpgP1300194..jpgZdjęcia pochodzą z książeczki "Twoja karta wyprawkowa" Jakby coś niewyraźnie to piszcie, a odpowiem ;)

A to są tylko rzeczy, które trzeba mieć na "powitanie" maluszka i dla siebie do szpitala i po porodzie :tak: Potem wydatki się nie kończą bo cały czas coś trzeba ;-)

reklama
w związku z tym mam pewne ogłoszenie:
"młoda, zdrowa, sprzeda nerkę, a za zarobione pieniądze kupi wyprawkę dla dziecka"
:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry