reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też nie kupię tego sprzętu,bo to jest droga impreza. Moje dziecko będzie spało ze mną. Kiedyś takich rzeczy nie było i ludzie sobie radzili. Teraz wymyślają różne rzeczy i grają na uczuciach rodziców,bo wiadomo,że każdy chce jak najlepiej dla dziecka.

ponad 10 lat temu tego nie było i dziecko moje żyje ;)wymyślają takie rzeczy żeby tylko po prostu kasę ciągnąc ;)
a śmierć łóżeczkowa to bardzo rzadki przypadek i obawa przed nią nie powinna spędzać mi snu z powiek;-)

reklama
właśnie ,każdy z nas napisał co myśli , wiadomo nie każdego stać na to i mnie również dlatego będę spać z maleństwem jak z pierwszym dzieckiem i tyle.
śliczne te kocyki i cena również nie zła :-)

ja np bym sie bala spac z maluszkiem bo balabym sie ze je przygniote niechcaco, ale zobaczymy jak sie urodzi co i jak bo teraz az mam metlik w glowie...

ja np bym sie bala spac z maluszkiem bo balabym sie ze je przygniote niechcaco, ale zobaczymy jak sie urodzi co i jak bo teraz az mam metlik w glowie...
Spanie z maleństwem to najcudowniejsze chwile macierzyństwa, nie do powtórzenia :-) ja sobie tego nie wyobrażam inaczej;-) i oczywiście trzeba spać czujnie...

Spanie z maleństwem to najcudowniejsze chwile macierzyństwa, nie do powtórzenia :-) ja sobie tego nie wyobrażam inaczej;-) i oczywiście trzeba spać czujnie...

widze ze mowisz z takim przekonaniem ze normalnie mnie przekonujesz-ale ty juz masz doswiadczenie wiec mozna ci zaufac ;)

Black_Opal nie widziałam wcześniej czegoś takiego, fajny pomysł, tylko cena....:baffled:

Shyla jejciu jakie cudeńka :-):-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry