jak dla mnie trochę przy drogie ;-)Kobietki, czy zastanawiałyście się nad takim urządzeniem?? Co o tym myślicie??
ANGELCARE AC401- MONITOR ODDECHU+NIANIA WAW kurier (913519563) - Aukcje internetowe Allegro
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kobietki, czy zastanawiałyście się nad takim urządzeniem?? Co o tym myślicie??
ANGELCARE AC401- MONITOR ODDECHU+NIANIA WAW kurier (913519563) - Aukcje internetowe Allegro
niestety jak dla mnie nie na moją kieszeń(
Ja również uważam to urządzenie za zbędne Moja siorka miała od znajomych i kilka razy z niego korzystała, tylko za każdym razem jak wyjmowała w nocy dziecko z łóżeczka, to zapominała, ze ono jest włączone i zaczynało wyć, bo wykryło brak oddechu
Black_Opal
Fanka BB :)
No właśnie widzicie Dziewczyny... Też bym pewnie uważała, że to zbędne, bo owszem piszą o nagłej śmierci łóżeczkowej, ale myśli się "mnie to nie dotyczy".
Niestety taka tragedia spotkała moją koleżankę:-( Straciła córeczkę...
Dlatego tak zwróciłam uwagę na to urządzenie... Jest to wydatek, ale czy naprawdę nie warto??
Dlatego tak zwróciłam uwagę na to urządzenie... Jest to wydatek, ale czy naprawdę nie warto??
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Spanie z dzieckiem podobno skutecznie obniza ryzyko smierci łóżeczkowej,U nas tak samo było,spalismy z małym..mój syn wychował się bez takiego urządzenia bo spalam razem z nim czujnie uważając, wiec i drugie maleństwo będzie wychowane podobne ja niestety nie pozwolę sobie na takie urządzenie z powodu kosztów...
W przypadku gdyby moje dziecie urodzilo sie wczesniakiem,kupie napewno.Mozna tez wypozyczyc w niektórych szkołach rodzenia,polecam sie popytać.
panienka
Fanka BB :)
ja będę też spała blisko mojego maleństwa :-) Niestety na taki wydatek sobie nie możemy pozwolić....No właśnie widzicie Dziewczyny... Też bym pewnie uważała, że to zbędne, bo owszem piszą o nagłej śmierci łóżeczkowej, ale myśli się "mnie to nie dotyczy".
Fakt monitory Angel Care są bardzo drogie, ale wystarczy dobrze poszukać na Allegro
Np. tu:
Monitor oddechu Angelcare AC300 na gwarancji (949306229) - Aukcje internetowe Allegro
Np. tu:
Monitor oddechu Angelcare AC300 na gwarancji (949306229) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
no proszę , to jest już konkretna cenaFakt monitory Angel Care są bardzo drogie, ale wystarczy dobrze poszukać na Allegro
Np. tu:
ale to jest aukcja która trwa jeszcze 8 dni
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: