reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Oj drogie drogie.... zbedny bajer :tak:wg mnie (pielegniarki pracujacej z noworodkami) przydatny tylko dla nowordków u których w szpitalu stwierdzili bezdechy:tak:bez sensu wydawac pieniadze na zbędne gadzety

No właśnie widzicie Dziewczyny... Też bym pewnie uważała, że to zbędne, bo owszem piszą o nagłej śmierci łóżeczkowej, ale myśli się "mnie to nie dotyczy".
Niestety taka tragedia spotkała moją koleżankę:-( Straciła córeczkę...
Dlatego tak zwróciłam uwagę na to urządzenie... Jest to wydatek, ale czy naprawdę nie warto??

mój syn wychował się bez takiego urządzenia bo spalam razem z nim czujnie uważając, wiec i drugie maleństwo będzie wychowane podobne ;) ja niestety nie pozwolę sobie na takie urządzenie z powodu kosztów...

mój syn wychował się bez takiego urządzenia bo spalam razem z nim czujnie uważając, wiec i drugie maleństwo będzie wychowane podobne ;) ja niestety nie pozwolę sobie na takie urządzenie z powodu kosztów...
Spanie z dzieckiem podobno skutecznie obniza ryzyko smierci łóżeczkowej,U nas tak samo było,spalismy z małym..
Kobietki, czy zastanawiałyście się nad takim urządzeniem?? Co o tym myślicie??

ANGELCARE AC401- MONITOR ODDECHU+NIANIA WAW kurier (913519563) - Aukcje internetowe Allegro

W przypadku gdyby moje dziecie urodzilo sie wczesniakiem,kupie napewno.Mozna tez wypozyczyc w niektórych szkołach rodzenia,polecam sie popytać.

No właśnie widzicie Dziewczyny... Też bym pewnie uważała, że to zbędne, bo owszem piszą o nagłej śmierci łóżeczkowej, ale myśli się "mnie to nie dotyczy".
Niestety taka tragedia spotkała moją koleżankę:-( Straciła córeczkę...
Dlatego tak zwróciłam uwagę na to urządzenie... Jest to wydatek, ale czy naprawdę nie warto??
ja będę też spała blisko mojego maleństwa :-) Niestety na taki wydatek sobie nie możemy pozwolić....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry