- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja maltan kupiłam i leży , nawet nie czytałam ulotki. Ale wole narazie piersiami sie nie bawić. Bo to moze grozić skurczami
Co do oilanu nie kupowalam. Kupiłam emolium zamiat oilatum. Ale i tak myślę że tylko na początek, podobno w ogóle nie pachną i dziecko nie pachnie dzieckiem po tych specyfikachWiec jak bedzie dobrze to pewnie zmienie na nive baby.
Co do oilanu nie kupowalam. Kupiłam emolium zamiat oilatum. Ale i tak myślę że tylko na początek, podobno w ogóle nie pachną i dziecko nie pachnie dzieckiem po tych specyfikachWiec jak bedzie dobrze to pewnie zmienie na nive baby.
Black_Opal
Fanka BB :)
Cayra ja smaruję od jakiegoś czasu... Czy to coś daje to nie wiem.. gołym okiem różnicy nie widać
monika8112
maltan dostałam próbki w szkole rodzenia, na razie nic nie smaruję, zostawiam sobie do szpitala w razie co....
a co do tych wszystkich oilatumówi i innych to juz dziewczyny pisały żeby na zapas nie kupować bo to dla dzieci z alergiami , jak coś zauważymy przy kąpielach normalnymi kosmetykami to wtedy można zacząć stosować te specyfiki, a tak nie ma co dzieic przyzwyczajać od razu.
a co do tych wszystkich oilatumówi i innych to juz dziewczyny pisały żeby na zapas nie kupować bo to dla dzieci z alergiami , jak coś zauważymy przy kąpielach normalnymi kosmetykami to wtedy można zacząć stosować te specyfiki, a tak nie ma co dzieic przyzwyczajać od razu.
koralowa
Mama swego synka
To jakas dziwna ta aptekarka, bo na opakowaniu jest napisane, ze mozna OILLAN stosowac u dzieci, ale po 1 MIESIACU zycia. OILATUM SOFT (preparat bardziej kosmetyczny niz leczniczy jak Oillan) zas od pierwszych dni zycia. I ja kupilam Oilatum soft wlasnie. Z reszta oba preparaty wyprobowalam na swojej skorze i jak dla mnie to nit, ze Oillan to tansza wersja Oilatum. Owszem, sklad podobny, ale nie identyczny, czyli, ze to dwa rozne preparaty.czy kupowała może któraś z Was "emulsję natłuszczającą do kapieli ermatologicznej" - OILLAN ? Babka mi to poleciła w aptece że tańsze od Oilatum a równie dobre. więc chciałabym poznać opinie....
reklama
luizka4don
Ja zakupiłam Perfecta baby szampon i płyn do kąpieli 2w1 z siemieniem lnianym i OMEGA-6 niby dobry zobacze wpraktyce
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: