- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kochana możesz kupić dodatkowo irygator - który aplikuje to co jest w saszetkach...
irygator to tylko urządzenie do aplikacji -myślę że najskuteczniejsze...saszetki i tak musisz kupić
ja kupiłam lactacyd
MartinKo prześliczny śpiworek
Ja śpiworek kupiłam za 3 zł w lumpku i na prawdę wygląda rewelacyjnie...
myślę, że zarówno z kołderki jak i śpiworka zrezygnujemy..tylko pielucha tetrowa, albo kocyk bo jak upały będę się utrzymywać to zapocimy dzieciątka
irygator to tylko urządzenie do aplikacji -myślę że najskuteczniejsze...saszetki i tak musisz kupić
ja kupiłam lactacyd
MartinKo prześliczny śpiworek
Ja śpiworek kupiłam za 3 zł w lumpku i na prawdę wygląda rewelacyjnie...
myślę, że zarówno z kołderki jak i śpiworka zrezygnujemy..tylko pielucha tetrowa, albo kocyk bo jak upały będę się utrzymywać to zapocimy dzieciątka
Ostatnia edycja:
Bombusia
Fanka BB :)
I ten pomysł mi sie bardzo podoba tak zrobie, bo mam saszetki i nie pomyślałam o tym w ogóle!!!!!na szkole rodzenia mówili żeby sobie rozpuścic saszetkę tantum rosa w butelce, nakręcic dziubek i polewać krocze.. irygator raczej nie...
koralowa
Mama swego synka
Odnosnie irygatora - w szkole rodzenia powiedziano mi, zeby absolutnie o nim zapomniec. Irygacja po porodzie niewskazana. Tantum rosa tylko do podmywania. U mnie zamiast butelki mowiono, zeby do szpitala wziac kubek jednorazowego uzytku i w nim rozrabiac TR i z niego polewac. Al pomysl z butelka bardziej mi sie podoba. Acha, i lpiej pojsc do zwyklej apteki i kupic pare saszetek. Ja zaszlam do cefarmu i kupilam tylko 4. 10 to jak dla mnie za duzo i za drogo.
Do pepka ja mam octenisept.
Do pepka ja mam octenisept.
reklama
ewelinka2106
Fanka BB :)
Ja mam Tantum Rosa w saszetkach i mam zamiar stosowac za pomocą butelki tak jak pisaliscie. lactacyd tez kupiłam
Dziewczyny a powiedzcie mi krocze sie polewa ciepłym Tantum Rosa? Czy calkiem zimnym?
Dziewczyny a powiedzcie mi krocze sie polewa ciepłym Tantum Rosa? Czy calkiem zimnym?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: