andzia1987
Fanka BB :)
nosz qrde! przyszedł kurier z pościelką ale przesyłka zamiast na 239 zł na 299 :| ! odmówiłam przyjęcia i od razu zadzwoniłam do nadawcy. zamawialiśmy zestaw za 279 zł ale bez baldachimu i stelaża i mailowo facet potwierdził, że mamy do zapłacenia 219 zł + 20 zł koszt wysyłki. dobrze zapakowali bez tych elementów, których nie chcieliśmy, tylko jakiś gamoń nadał paczkę zamiast za 239 to za 299 :/
pan grzecznie przeprosił i powiedział, że spróbują jakoś zawrócić tego kuriera i może jeszcze dzisiaj przyjedzie.szczerze wątpie...pewnie odeślą do nich paczkę i będę musiała czekać aż znowu przyślą...jestem taka zła! już miałam paczkę z pościelką pod drzwiami. od rana radocha, że będzie łóżeczko ubrane...a tu DOOOOOOPA!
pan grzecznie przeprosił i powiedział, że spróbują jakoś zawrócić tego kuriera i może jeszcze dzisiaj przyjedzie.szczerze wątpie...pewnie odeślą do nich paczkę i będę musiała czekać aż znowu przyślą...jestem taka zła! już miałam paczkę z pościelką pod drzwiami. od rana radocha, że będzie łóżeczko ubrane...a tu DOOOOOOPA!