Bombusia
Fanka BB :)
Mój Adrian miał ciemieniuche,ale naprawde w małym stopniu i b. krótko smarowałam oliwką po kapieli i zeszło więc nie ma co sie martwić na zapas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do pępuszka to już na wątku o szkole rodzenia to pisałyśmy...
Zamiast spirytusu octenisept może być plus osuszanie gazikami jałowymi...ale część decyduje się jednak na sprawdzony spirytus...
sól fizjologiczna może się przydać ja natomiast kupiłam tylko wodę morską do noska, bo jestem zdania, że do oczek do wystarczy czysta woda...a do pępuszka będę ten octenisept stosować...ale tak jak piszesz sól jest do wszystkiego więc spokojnie możesz tylko ją kupić
inkaa, ja własnie sie wahałam pomiedzy TT a Aventem, ale o tym pierwszym jest niewiele opinii :/ poza tym wydaje mi się, że TT bardziej pasuje do większych cycków. ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby używać np. laktatora tt a butelek avent albo na odwrót. to chyba nie jest problem żeby przelać do innej butli mleczko