Bombusia
Fanka BB :)
![Zdjęcie-0119.jpg Zdjęcie-0119.jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/116/116411-ed5e2e08fa17787220583fdabde791fe.jpg)
Dziewczynki to wygląda tak wstawiłam foty, bo akurat pokupiłam tego więcej dla kuzynki, bo ich też zjadają komary w domu i na działce. Więc jak widzicie kupiłam 2 dobrych firm, które moge polecić (jest jeszcze Raid, ale droższy i nie znam go, bo te są super), po lewej jest kontakt z 10 wkładami , a po prawej same wkłady 20 szt. czyli wystarcza na około miesiac, bo czas dziłania środka 10 godz. (czasem używamy na dwie noce, bo jak późno właczymy, a M rano przed pracą wyłączy to też można zużyć i działa).
Jak napisała Starlet nie wolno używać, przy małych dzieciach , żywności. Wszystko jest pięknie opisane na pudełku.
My używamy nie co noc, ale musze to miec, bo wierzcie mi, ze mojego M zjadają zywcem te małe potworki, a nie działają na niego żadne spraye i kremy no NIC. Musielibyśmy mieć do później jesieni zamkniete całkiem okna. Dziś lecę po moskitire na okno jak urodzi sie maluszek
Jak to włączamy to mamy balkon rozwalony na oścież i te małe starowrki leżą trupem rano na podłodze, a my nie jesteśmy pogryzieni.
Z tydz. temu w DDTVN było o tych środkach głośno gdyż u nas jest tego plaga ze względu na powodzie i lekarz powiedział, ze można bezpiecznie używać, oczywiście zgodnie z instrukcją.
Kupuje to na stoisku chemicznym na ryneczku (są też w marketach) podobno produkują tego duuużo, bo ludzie wykupują to "tonami" tam gdzie powódź i nie ma problemów z kupnem środka, przynajmniej w Łodzi.
POsdumowując jest to skuteczne