reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rozalka, ale dla mnie to nie jest żaden problem :tak: Nie uważam się za jakąś sztywną :sorry:
Możecie pisać-ok, nie chcę po prostu, żeby dziewczyny potem znów pisały, że nie mogą czegoś znaleźć, bo nie mogą przebrnąć przez posty.
To mnie się teraz po Twoim poście dziwnie zrobiło :sorry:
Ale ok ;-)
Niech ta dyskusja dotyczy zakupów, które zrobimy jak poznamy płeć dziecka;-):tak:

Ostatnia edycja:
reklama
rozalka, ale dla mnie to nie jest żaden problem :tak: Nie uważam się za jakąś sztywną :sorry:
Możecie pisać-ok, nie chcę po prostu, żeby dziewczyny potem znów pisały, że nie mogą czegoś znaleźć, bo nie mogą przebrnąć przez posty.
To mnie się teraz po Twoim poście dziwnie zrobiło :sorry:

Troszkę zboczyłyśmy z tematu i zostałyśmy upomniane.Stąd moje zdziwienie.
Przepraszam jeżeli Cie uraziłam,nie to było moim zamiarem.
Postaram sie trzymać tematu wątków.

Troszkę zboczyłyśmy z tematu i zostałyśmy upomniane.Stąd moje zdziwienie.
Przepraszam jeżeli Cie uraziłam,nie to było moim zamiarem.
Postaram sie trzymać tematu wątków.
A ja nie chcę uchodzić za jakąś sztywniarę :no:
Nie Nie :no:
Nie chciałam po prostu, aby później ktoś napisał, że nie może czegoś znaleźć :tak:
To nie było upomnienie, tylko małe przypomnienie. ;-)

ehtel, boski ten komplecik :-D

A ja nie chcę uchodzić za jakąś sztywniarę :no:
Nie Nie :no:
Nie chciałam po prostu, aby później ktoś napisał, że nie może czegoś znaleźć :tak:
To nie było upomnienie, tylko małe przypomnienie. ;-)

ehtel, boski ten komplecik :-D

Rozumiem.;-)
Ale z tego co widzę nikt na razie nie narzeka,więc porządek jest.
Kiniusia,:biggrin2:

Wracając do tematu,z doświadczenia polecam,jak juz będziecie kupowac,body (3-5-7 paki) z Tesco,tanie,dobre gatunkowo i po praniu nic sie nie dzieje.
Kupowałam synkowi body i pajace i nadal są w super stanie.

Rozumiem.;-)
Ale z tego co widzę nikt na razie nie narzeka,więc porządek jest.
Kiniusia,:biggrin2:

Wracając do tematu,z doświadczenia polecam,jak juz będziecie kupowac,body (3-5-7 paki) z Tesco,tanie,dobre gatunkowo i po praniu nic sie nie dzieje.
Kupowałam synkowi body i pajace i nadal są w super stanie.
Rozalka, :-)
I ja mam podobne zdanie o body z Tesco. Koleżanka także miała i była bardzo zadowolona. :tak: Nic się z nimi złego nie działo :tak:

Ostatnia edycja:
Ja rozumiem,ale bez przesady czasem tak bywa,że rozmowa troszkę "zboczy na inny temat",nie możemy być takie sztywne.Myślę,że szybko wróci na właściwy tor,jak tylko ktoś znowu znajdzie jakieś cudeńko dla dzidzi.
Sorki,ale jakos mi sie dziwnie zrobiło...a nowa na forum nie jestem...
Doceniam dbanie o porządek na forum,ale....hmmmm...

a ta dyskusja przecież dotyczyła tego
Że zaczniemy kupowac,jak poznamy płeć dziecka...;-)

Podpisujesie pod tym nogami i rękoma zgadzam się, zawsze temat może zboczyć na bok...widzę ze nie tylko ja mam takie zdanie ze sztywno się tu zrobiło...a nowa na forum również nie jestem...
I chciałam napisać ze każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie...mimo ze decyzja zapadła :]
miłego dnia...

ps-a ciuszki będę kupować dopiero jak poznam płeć...

Ostatnia edycja:
Moje plany zakupowe
łóżeczko z funkcją kołyski z kompletem pościeli i materacem...
Łóżeczko kołyska 2w1 teak orzech KPK pościel (906746943) - Aukcje internetowe Allegro
fajne kompleciki ciuszków z niezłą ceną
PRAKTYCZNA WYPRAWKA PASKI, LUX,r.62,KILKA KOLORÓW (918218733) - Aukcje internetowe Allegro
WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 62 (905546405) - Aukcje internetowe Allegro
Pajacyk pajac cały rozpinany WELUR rozm. 62 (904103291) - Aukcje internetowe Allegro

Tak poza tym jakie rozmiary ciuszków zamierzacie kupować?
Myślę, że moje dzieciątko będzie większe ponieważ z mężem jesteśmy wysocy...
Rozsądny wydaje mi się rozmiar 62 ponieważ z 56 dziecko szybko wyrośnie i w sumie bez sensu kupować coś na chwilę..ale w 62 rękawki się podwinie i będzie na dłużej...
Co myslicie?

Podpisujesie pod tym nogami i rękoma zgadzam się, zawsze temat może zboczyć na bok...widzę ze nie tylko ja mam takie zdanie ze sztywno się tu zrobiło...a nowa na forum również nie jestem...
I chciałam napisać ze każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie...mimo ze decyzja zapadła :]
miłego dnia...

ps-a ciuszki będę kupować dopiero jak poznam płeć...

Shyla, bardzo Cię proszę o doczytanie wszystkich postów rozmowy między mną a rozalką. :eek::eek::eek:
Wszystko zostało wyjaśnione, a mam wrażenie jakbyś przeczytała tylko mojego jednego posta.:-(

ehtele, co do ciuszków, to i ja zastanawiam się czy nie zacząć od rozmiaru 62 (choć 2 pary body mam już na 56). Może doświadczone mamusie coś nam doradzą :tak:
Śliczne to łóżeczko :tak::-)

reklama
Ehtele - radzę mimo wszystko mieć kilka ubranek w rozmiarze 56 :) Moja mała jak sie urodziła miała 59cm i 3915g a i tak przez krótki czas idealnie wchodzila w 56. Szczególnie te H&Mowe mają zawyżoną lekko rozmiarówkę ;)

s4200041z.jpg

I my mamy taki łóżeczko. Nic się nie zniszczyło- wygląda nadal jak nowe :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry