reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Dzieki Wam dziewczyny za wszystko. Jestescie kochane.
Aha to definitywnie koniec. Poszlo juz na ostrza.
Strasznie mnie obrazil co napisał mi.
Pozatym stwierdzil ze ozenił sie bo chcial sprubować jak to jest w malzenstwie. Ale nie odpowiada mu bo za duzo zobowiazan:wściekła/y:

reklama
Madziu co za straszny typ, on chcial sprobowac jak to jest w malzenstwie, jest bardzo nieodpowiedzialny. Pomachaj mu tylko na droge, jak tak mozna mowic. .Jedz do londynu to naprawde swietny pomysl. Powodzenia kockana.

madzius trasznie mi przykro :-:)-:)-(.
heh te teściowe :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

u mnie 18 dzień cyklu z 29, tempka 37 i pobolewanie jajnikow zobaczymy co z tego wyjdzie :tak::tak::tak:

Madziu bardzo mi przykro z powodu męża. Ale widocznie coś musiało zostać zburzone, żeby można było wybudować coś nowego. Jeszcze trafisz na kogoś, kto naprawdę będzie zasługiwał na bycie z Tobą. Jego strata nie Twoja, że nie docenił tego co miał.

Czesc dziewczyny, chce sie dopisac do staraczek.
Wlasnie trwa nasz pierwszy cykl staran, niestety wychodzi na to, ze nie mam owulacji.
Jestem zalamana...

Nie martw się Lana_29...robiłas testy owulacyjne??

Ja robiłam go wczoraj...pokazał piękne 2 kreseczki i...mój mąz się rozmyślił. Chce poczkac jeszcz 2 miesiace i rozpocząc starania od listopada. Strasznie przykro mi się zrobiło, ale nic na siłe...

pozdrawiam

reklama
Witam
Chcialam sie wprosić.
My też zaczynamy się starać, może dziś;-)... Życzę Wam i nam powodzenia

Do góry