reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
Czesc dziewczyny widzę że są tu dziewczyny tak jak i ja starające się o drugie dziecko,tak jakos razniej jak jedna druga podtrzymuje na duchu.Ja mam znowu przeczucie że nic z tego tym razem ale czekam jeszcze cztery dni na @ ale dobrze by było żeby już nie przyszła.Trzymam kciuki za Was wswzystkie staraczki no i za mnie.Miłego wieczorku życzę:-)

Heloł :happy:
Widzę że staraczek szybko przybywa mam nadzieję że długo tu nie zabawicie ;-) Czego Wam i sobie życzę.:tak:

U mnie niestety znowu klapa :crazy:

Hej Dziewczyny.

Jakie robiliscie sobie badania przed ciążą??

Wymyśliłam sobie, że będę chodzić na basen przed i w trakcie ciąży...i coś się mi przypałętało po ostatniej kąpieli:no:. Jestem wściekła... W środę do lekarza...a swędzi mnie jak diabli i nawet nie wiem czy mogę sobie jakoś ulżyć do tego czasu:wściekła/y:

Kaka, wiem z własnego doświadczenia, że dobra na te "sprawy" jest maść Clotrimazolum. Możesz ją dostać w aptece bez recepty. Poza tym kup sobie i stosuj "Tantum rosa" przez jakiś czas. Naprawdę pomaga.
Buzi@k, coś czuję, że jedziemy na tym samym wózku, ale może to jeszcze nic pewnego u Ciebie?
Ja zaczynam rozważać myśl o badankach Męża i zobaczymy co dalej. Najgorsze jest to czekanie:( Pozdrawiam Was serdecznie i ściskam, życze dobrej nocki, papa!

reklama
Berni78 Uda się napewno. Widać, że tu jest dużo życzwiwych duszyczek i razem będziemy podtrzymywały się na duchu.
Do mojego testowana jescze długo, ale za kilka dni będzie okazaja na zafasolkowanie - trzymajcie kciuki.

Do góry