reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Witajcie,dawno tu nie zagladałam,i jestem ciekawa czy ktoras w międzyczasie nie zafasolkowała.:) ja miałam w poprzednim cyklu strasznego pecha bo dzien po owu musiałam wyjechac i starania były ograniczone, a potem przyszła @@@@, jestem znowu w polowie cyklu i od jutrzejszej nocy zaczne starania,mam nadzieje ze bedzie to noc szczesliwa bo poślubna:)trzymajcie kciuki,bo juz mnie wszystko skręca z nerwów:)

reklama
anulec witaj :-):-):-)
rudka oj ta @@@ niedobra przyszła :wściekła/y::wściekła/y:. w takim razie trzymam kciuki za tą noc :-):-):-)

u mnie 37 stopni i kłujace strasznie jajniki i brak ochoty na przytulanie :confused::confused::confused:

Witam wszystkie staraczki
Jestem tu nowa i dopisuje się do waszej "listy" jesli pozwolicie :)
Mam kochanego synka, który ma 5 latek i teraz oboje z mężem pragniemy miec drugie dzieciątko. Niestety to już 6 cykl nam przeleciał, bo 3 dni temu przyszła ta głupia @. Trace już nadzieje, dziś spakowałam ubranka po Matim i w przyszłym tygodniu chyba je gdzieś wywioze.
Podtrzymajcie mnie na duchu ...

Mamusiasynusia nic się nie martw kochana, u mnie 20 cykl i nie tracę nadziei, nie mam jeszcze dzieci.Pół roku to jeszcze nie powód do zmartwień, tym bardziej że przecież już 1 Ci się udało, to i tym razem się uda, na pewno:-) zapraszam na wątek "a może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno" , tam jest nas więcej, atmosfera jest fajna na tyle że nawet koleżanki którym już się udało i spodziewaja się dzidziusiów zostały z nami i dalej klikają. Pozdrawiam ciepło:tak:

Rudka To dzis jest twoj slub?!W takim razie zycze wszystkiego najlepszego z okazji slubu no i oczywiscie owocnej nocy poslubnej!!!!!!!

Czesc dziewczyny.
Mamusiusynusia ja tez staram sie o drugie dziecko, juz 5 cykl. Wszystko bedzie dobrze tak jak pisze Mufka, trzeba tylko cierpliwie czekac. Ja o swoje pierwsz dziecko walczylam 5 lat i sie udalo. Za pare dni bede testowac, ale raczej zobacze I. Nastepne starania dopiero od marca, bo marz jest w morzu pol roku- wiec lipa.
Zapraszam Cie na watek o planowaniu plci.
Wszystkim zycze milej soboty.

Mamusiasynusia witaj!!! Ja jeszcze nie mam dzidziusia, ale nie zamierzam się załamywać przynajmniej przez rok starań. Napewno wam się uda, nie mam co do tego wątpliwości. :-)

Czesc!
Jestem tutaj od niedawna, ale mam nadzieje ze dobre fluidy juz od obecnym mam beda i na mnie wplywac. Juz za 4 dni bede robic test i zobaczymy czy cos zmajstrowalismy ostatnim razem:-).
Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszle Mamy :-D

reklama
Do góry