M
maja33
Gość
o tak jesli teraz nic u nas nie wyjdzie to chba tez postaram sie o testy owulacjne to chba ulatwia sprawe o polowe co nie? jakie macie doswiadczenia zwiazane z tetami owu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja kuzynka twierdzi, że dzięki testom owu zaszła w pierwszym cyklu.
:-) Widzisz Madziu w zyciu wszystko starannie jest poukladane, teraz lecisz gdzies tam w swiat, moze tam wlasnie zmajstrujecie dzidzie. Ale zawsze mozesz sobie kupic i moze sie uda- powodzenia.Ja lecialam 3 miesiace na testach i nie zaszlam.
A moze to lepiej teraz bo wyjezdzam za granice
:-) Widzisz Madziu w zyciu wszystko starannie jest poukladane, teraz lecisz gdzies tam w swiat, moze tam wlasnie zmajstrujecie dzidzie. Ale zawsze mozesz sobie kupic i moze sie uda- powodzenia.
A z tymi testami sie zgadzam, teraz tez je stosowalam ale nie nastawiam sie na sukces, raczej na cud.;-) zobaczymy jak to bedzie.
Iwonko 2006 moje gratulacje, bardzo sie ciesze z tych 2 slicznych kreseczek. Wiec bedzie mala dzidzia, dbaj o siebie i malenstwo.
Madziu bardzo mi przykro, ale moze sie pogodzicie. Moze jak wyjedziesz a on zostanie sam, wszystko przemysli i Cie przeprosi i wszystko zaczniecie od nowa. Moja kolezanka byla 3 razy w separacji, i w koncu sa razem. Bedzie ciezko ale cos mi sie wydaje ,ze on za toba poleci. Ja kiedys tez mialam troszke ciezko z moim mezem, ale jak wyjechal na statek na 8 miesiecy ,to juz po paru dniach dzwonil skruszony, zobaczysz Twoj maz wszystko przemysli i zrozumie swoj blad.