reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Madziu a moze brzuch boli nie na @.
Kto wie jak wspolzylas z mezem, to moze wlasnie w tym cyklu zaszlas w ciaze. Zycze Ci wszystkiego dobrego, moze sie jeszcze pogodzicie. Mocno trzymam kciuki za wasze pogodzenie.

reklama
na drugi dzien po spodziewanej @ bo nie chciala sie nakrecac i dorazu wiedziec czy jestem czy nie jestemMysle ze tak lepiej i juz teraz wiem....a planowalam sobie ze zrobie dopiero po tygodniowym opoznieniu@ ale nie wytrzymalam tej niepewnosci:)

Moja kolezanka z innego watku tez dzis zrobila tescik i wyszedl jej pozytywny,wiec bedziemy razem na majowkach i podobny termin mamy a robila test w czwartek i byl negatywny,kilka dni roznicy a wyniki rozne....

W tym miesiacu mialam testy owul. przytulanie bylo baaaaardzo czesto, wiec moze sie udalo. Szanse sa 50% na 50%, teraz trzeba tylko czekac, ale cos w sercu mi mowi ze sie nie udalo, ze to nie ten czas.

reklama
Ktos na forum pisal ze akcja powinna byc co 2-3 dni, zeby plemniki sie zregenerowaly, ja czasami mialam przerwy 24 godz. Teraz mam wyrzuty sumienia ze moglam czekac i dzialac co 2-3 dni.

Do góry