reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Ktos na forum pisal ze akcja powinna byc co 2-3 dni, zeby plemniki sie zregenerowaly, ja czasami mialam przerwy 24 godz. Teraz mam wyrzuty sumienia ze moglam czekac i dzialac co 2-3 dni.
Ja tego nie potwierdze bo Vanesske robilismy codziennie,doslownie a nawet dwa razy dziennie przez ponad poltora MIESIACA:-p:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
iwonka2006 wielkie gratulacje!!! Za każdym razem ja czytam takie wieści nastraja mnie to strasznie pozytywnie. :-)

Jak mnie tu długo nie było. :szok:
Oczywiscie nadal jestem na etapie staraczki juz trzeci miesiąc.
Ostatnią @ miałam24 sierpnia,takze czekam do 20 wrzesnia co wyjdzie.20 wrzesnia mam miec @,mam nadzieje ze juz nie bedzie trzymac kciuki prosze.:-)Tez uzywałam testów owulacyjnych,zobaczymy.
20040124040114.png

200412081770.png

MTXbp1.png

Madziu po Twoim suwaczku widze, ze za tydzien powinna pojawic sie @. Mnie miesiac temu tez bolalo podbrzusze, krzyz i piersi , temp. 37 C -a @ przyszla z 4-ro dniowym opoznieniem.
Sa dwa wyjasnienia- pierwsze to ze jestes w ciazy, drugie ze zbliza sie @ ( czego Ci nie zycze).
Objawy na ciaze i @ sa takie same, wiec latwo mozna sie pomylic, trzeba czekac do dnia spodziewanej @, jak sie nie pojawi -to nastepnego dnia zrobisz tescik.

Mam nadzieje ze zobaczysz upragnione II, i pogodzicie sie z mezem.
Ja dzis rano mierzylam temp. jest 36.5C, szyjke badalam i jest otwarta- wiec juz na 100% wiem ze nie jestem w ciazy. Nie udalo sie.
Teraz czekam na meza 6 miesiecy i wtedy ostro biore sie do roboty. Jak sie nie uda na wiosne ( maz bedzie w domu marzec, kwiecien ) to wtedy czekam na grudzien 2008 albo styczen 2009. Kurcze troszke dlugo, ale co zrobic, bywa i tak.

Jeszcze raz Madziu- trzymam mocno za Ciebie kciuki- powodzenia.

Madziu po Twoim suwaczku widze, ze za tydzien powinna pojawic sie @. Mnie miesiac temu tez bolalo podbrzusze, krzyz i piersi , temp. 37 C -a @ przyszla z 4-ro dniowym opoznieniem.
Sa dwa wyjasnienia- pierwsze to ze jestes w ciazy, drugie ze zbliza sie @ ( czego Ci nie zycze).
Objawy na ciaze i @ sa takie same, wiec latwo mozna sie pomylic, trzeba czekac do dnia spodziewanej @, jak sie nie pojawi -to nastepnego dnia zrobisz tescik.

Mam nadzieje ze zobaczysz upragnione II, i pogodzicie sie z mezem.
Ja dzis rano mierzylam temp. jest 36.5C, szyjke badalam i jest otwarta- wiec juz na 100% wiem ze nie jestem w ciazy. Nie udalo sie.
Teraz czekam na meza 6 miesiecy i wtedy ostro biore sie do roboty. Jak sie nie uda na wiosne ( maz bedzie w domu marzec, kwiecien ) to wtedy czekam na grudzien 2008 albo styczen 2009. Kurcze troszke dlugo, ale co zrobic, bywa i tak.

Jeszcze raz Madziu- trzymam mocno za Ciebie kciuki- powodzenia.

Dziekuje kochana i trzymam za Was kciuki
Dzieki jeszcze raz:tak:

reklama
Długo Mnie Nie Było Ale Byłam Na Urlopie. Nam Jak Zwykle Się Nie Udało. Teraz Czekm Do 26 09 W Sumie Terz To Jest Ten Czas Przytulania Zobcztmy Co Z Tego Wyjdzie Narazie Jestem Z Wami Staraczki

Do góry