reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Nie chcę zapeszać...Ale tak się składa że na jutro mam wizytę u gin.,bo miała to byc wizyta kontrolna,...a tu taka niespodzianka!
Więc jutro będę wiedzieć coś więcej!
Narazie!
No i życzę wszystkim tu ,tego samego co mnie spotkało dziś,czyli 2krech na teście!!!

reklama
ewa33 gratulacje :))

No a ja spowrotem na początek kolejki. Już miałam nadzieję, że może...a tu niespodziewaja, ból brzusia i plamienie,co oznacza lada moment @. Na początku smutek..teraz jednak mówię, trudno, w kwietniu się uda :))

Gratulacje Ewa33!
ja dolaczylam do Was wczoraj, ale czuje sie tu naprawde dobrze!
trzymajcie za mnie kcuki, bo dni plodne juz tuz tuz!

pozdrowionka!

prosze o wyrozumialosc, jak gdzie cos wpisze nie tak...poniewaz jestem poczatkujaca i narazie to sie tu nei za dobrze lapie!ale cisze sie, ze nie tylko ja tak bardzo chce miec dzidzie:)

witam was wszystkie!
U mnie wszystko wyjaśni się za 2 tyg.:-(,niewiem jak je przeżyję...
Więc narazie nie przyjmuję gratulacji.. Tak bym chciała bu to był juz 25..
Pozdrawiam was wszystkie gorąco!:happy:

Hej, jestem tu nowa i mogę napisać coś nie w tym miejscu co potrzeba:szok: proszę o wyrozumiałość ;-) jedno jest pewne: otwarcie mogę sie wpisać na listę staraczek 2007 i jednocześnie wierzę, że moje starania na tym roku się zakończą - czego sobie i Koleżankom z całego serca życzę:-) Pozdrawiam

Witajcie kochane staraczki!
Jest piękna pogoda i weekend a ja złapałam doła:-:)-:)-(, ale nie bez powodu. Wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam test na dzidzię (@ wypatrywać będę koło środy), no i niestety pudło :no:wstrętna jedna samotna krecha.
Trzeba się będzie wziąć w garść i cieszyć nieskrępowanę rozkoszą z moim ukochanym mężulkiem.;-)
Acha ten kto powiedział, że dążenie do celu jest przyjmniejsze od jego osiągnięcia nigdy nie nie starał się o dzidzię.:hmm:
Pozdrawiam was kochane i trzymam za wszystkie kciuki, obyśmy tu za długo nie zabawiły.

Darianko uszka do góry. Jeśli@ spodziewasz się kolo środy to może za wcześnie testowalaś. Poczekaj do termin i jak @ nie przyjdzie to rób badanie z krwi. To daje 100% wynik. Ja trzymam kciuki.

Dzięki za słowa otuchy, chyba zamiast krakać po prostu poczekam na @, może się nie doczekam:rofl2: i wtedy będę coś wiedziała.
Trzymam kciuk za siebie i inne spragnione dzidzi kobitki. Pozdrowionka;-)

reklama
witam...
oficjalnie chcialabym doniesc,ze wczoraj na domowym tescie pojawily sie moje upragnione dwie krechy i dzisiaj w gabinecie doktor test wyszedl rowniez pozytywny,wiec chcialbym zostac przeniesiona na liste wystaranych... moj termin to 25 marca 2008...
bardzo dziekuje za wsparcie i zycze powodzenia i cierpliwosci staraczkom!
w zalaczniku zdjecie testu

Do góry