reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Witajcie dziewczyny!!!!!w sobote wzięłam ŚLUB!!!!!!!! planowaliśmy jakis wyjazd na tydzien poslubny,ale w poniedziałek czekała mnie niespodzianka u gina,poszłam na USG na ocene owulacji ( 2go wrzesnia byłą ostania@@@) a w jamie macicy mam 4mmetrowy pecherzyk! wygladający na 2-3tydzien ciaży!!!!! zatkało mnie ze zdziwienia,ale gin rozwiałą moje szczescie okazało się że skoro brałam na poczatku cyklu clo to ten pecherzy poleci!!jest jednak szansa ze skoro dotad dotrwał to moze cos z tego bedzie i od pon biore luteine!!
ale najlepsze jest to ze zrobiłam bhcg zeby potwoierdzic ze ten pecherzyk to ciaza,i gin powiedziałą ze jak bedzie >1 to wynik dodatni a ja mam1,13 !!!jutro powtórze...zakres wartosci dla bhcg to 0-2,7 i juz nie wiem czy ten moj wynik to wczesna ciaza czy kobiety nieciezarne mogą miec male ilosci hcg,jak ktoras z was wie cos na ten temat to piszcie,zyje teraz w niepewnosci.Od zeszlego tyg mam mdłości wczesniej myslalam ze to stres przed slubem,ale teraz są nadal, autem to prawie nie moge jezdzic.Pozdrawiam wszytskich i czekam na Wasze rady

reklama
hej dziewczyny!!!
chciałam sie dopisać do listy:tak::tak:

zdecydowaliśmy z mężem, że rozpoczniemy starania o drugiego dzidziusia:tak: na razie dajemy sobie pół roku na "wpadkę". jeśli przez ten czas nic z tego nie wyjdzie, zaczniemy starać sie bardziej i precyzyjniej:-p;-)

RUDKAgratulacje z okazji slubu długich lat spędzonych razem,wszystkiego naj...naj...naj...
MAMUSIASYNUSIA trzymamy kciuki;-) za twoje zafasolkowanie,czekamy na rezultaty dwie grube krechy na tescie:happy2:

Beato sasiadko witaj:)
Berni, Antiope dziekuje za zyczenia trzymajcie kciuki,czekam do 17tej na wyniki drugiego oznaczenia bhcg,oby bylo wiecej!pozdrawiam wszystkie staraczki

RUDKA jestesmy z toba mi oczywiscie tym razem sie nie powiodło ,tak jak przeczuwałam:angry:.Następnym razem.Pozdrowionka i miłego dzionka Wam wszystkim życzę:-):-):-)

reklama
Do góry