rudka
Mama lipcowa '08
Witajcie dziewczyny!!!!!w sobote wzięłam ŚLUB!!!!!!!! planowaliśmy jakis wyjazd na tydzien poslubny,ale w poniedziałek czekała mnie niespodzianka u gina,poszłam na USG na ocene owulacji ( 2go wrzesnia byłą ostania@@@) a w jamie macicy mam 4mmetrowy pecherzyk! wygladający na 2-3tydzien ciaży!!!!! zatkało mnie ze zdziwienia,ale gin rozwiałą moje szczescie okazało się że skoro brałam na poczatku cyklu clo to ten pecherzy poleci!!jest jednak szansa ze skoro dotad dotrwał to moze cos z tego bedzie i od pon biore luteine!!
ale najlepsze jest to ze zrobiłam bhcg zeby potwoierdzic ze ten pecherzyk to ciaza,i gin powiedziałą ze jak bedzie >1 to wynik dodatni a ja mam1,13 !!!jutro powtórze...zakres wartosci dla bhcg to 0-2,7 i juz nie wiem czy ten moj wynik to wczesna ciaza czy kobiety nieciezarne mogą miec male ilosci hcg,jak ktoras z was wie cos na ten temat to piszcie,zyje teraz w niepewnosci.Od zeszlego tyg mam mdłości wczesniej myslalam ze to stres przed slubem,ale teraz są nadal, autem to prawie nie moge jezdzic.Pozdrawiam wszytskich i czekam na Wasze rady
ale najlepsze jest to ze zrobiłam bhcg zeby potwoierdzic ze ten pecherzyk to ciaza,i gin powiedziałą ze jak bedzie >1 to wynik dodatni a ja mam1,13 !!!jutro powtórze...zakres wartosci dla bhcg to 0-2,7 i juz nie wiem czy ten moj wynik to wczesna ciaza czy kobiety nieciezarne mogą miec male ilosci hcg,jak ktoras z was wie cos na ten temat to piszcie,zyje teraz w niepewnosci.Od zeszlego tyg mam mdłości wczesniej myslalam ze to stres przed slubem,ale teraz są nadal, autem to prawie nie moge jezdzic.Pozdrawiam wszytskich i czekam na Wasze rady