reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
Beata a może to jednak cos oznacza te opóznienie,może na testowanku pojawią się teraz dwie piękne krechy;-).Życzę Ci tego z całego serca:tak:.Ja myslałam że będziemy razem testowac bo mamy ten sam suwaczek a twój jest stary.
Emcia
i Liwus życzę Wam piękne dwie krechy na następnym testowanku.
:-):-):-)

Idarnowska widze że u Ciebie testowanko się szykuje:-)
No to czekamy na wyniki
:tak::-D
dzieci_152.gif

Helol :-)
Ja miałam testować dopiero w niedzielę ale coś mnie podkusiło (tempka. jak dla mnie dość wysoka) i testnełam sobie wczoraj i to dwa razy przed 7 i po 16 godz i o dziwo wynik był taki sam, dzisiaj rano reścik robiłam o 5 rano :szok: (musiałam wstać do wc) wynik taki jak wczoraj :cool2:
W poniedziałek napiszę czy był pozytywny czy neg.:rofl2:
Puki co to cicho sza:ninja::ninja2::rofl:

Buziak czyli mozemy ci juz gratulowac! Zajrzalam na wykresik i napisalas ze ostatni to jest ten cykl szczesliwy! Ty cholero wklejaj zdjecia testu!!!!!GRATULUJE!!!!

Buziak czyli mozemy ci juz gratulowac! Zajrzalam na wykresik i napisalas ze ostatni to jest ten cykl szczesliwy! Ty cholero wklejaj zdjecia testu!!!!!GRATULUJE!!!!

"Ten szczęśliwy" napisałam na samym początku cyklu.:-p
Z garulkami trzeba torchę poczekać ponieważ testy robiłam przed terminem @ to wolę nie zapeszać

Poza tym nie mam żadnych objawów

reklama
Do góry