reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Dziewczyny, my to mamy. Trzeba trochę odpuścić, to nie zakupy, bo chodzi o człowieka, naszego syna lub córkę. Myślę, że przyjdzie na każdego czas. To fakt, że byłam już w ciąży i też panikowałam przed testem, naciągałam objawy, ale jednak były dwie kreski. Cieszyłam się jak dziecko... Objawy przyszły później, a potem poronienie i po szczęściu. Po pół roku trochę doszłam do siebie i próbuję.
Życzę Wam szczęścia i maluszków.

reklama
My starajac sie o Vanesske dzialalismy codziennie bez wyjatku i sie udalo za pierwszym razem,teraz juz nie jest codziennie i jak na razie drugi cykl staran.Mam nadzieje ze ostatni:)

Dzięki za pocieszenie, jak @ nie ma to jest jeszcze nadzieja.:-)
A jak nie to może na czerwcówki się załapiemy :sorry2:

Buziak i co tam u Ciebie slychac? Ja zaczynam starania na nowo, do 06.09. mam czas potem maz wyjedzie na te statki. Jak nas nie zaprosi w grudniu do siebie, to ponowie starania w marcu i kwietniu, moze wtedy sie uda. Mi tez jest ciezko w ciagu roku lapie sie tylko na 2 lub 3 cykle, a potem czekam do nastepnego powrotu. A lata leca, niestety. Oskar coraz starszy, wiec roznica miedzy nim a rodzenstwem bedzie coraz bardziej widoczna. BUZIAK trzymam mocno kciuki , poki nie ma @ jest nadzieja, ale sie nie nakrecaj - zobaczysz bedzie dobrze, nie ma innej opcji.

reklama
Witajcie dziewczyny.
Buzi@k trzymam kciuki co by nie nadeszła wredna @ i żeby się znalazł w końcu sprawny test który pokaże upragnione 2 krechy.
Madziu widze że przed tobą pracowity okres rozkoszy partnerskiej, trzymam więc kciuki za pomyślne efekty figlów.
Pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciujki

Do góry