reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Ja juz pisalamgdzies ale nie wiem czy na tym watku:zawstydzona/y:przed urodzeniem pierwszego dziecka mialam strasznie nie regularne cykle,co 30-40dni a nawet co dwa miesiace.:szok:(ale podobalo mi sie to)Teraz po porodzie to do tej pory mialam krotsze miedzy 20-29dni.Wiec tez nie wiem nigdy kiedy powinnam sie spodziewc@Zawsze bol brzucha na dzien przed @ mi to przepowiadal a teraz to juz jak pisalam prawie dwa tygodnie mnie tak pobolewa jak na @:confused::confused::confused::dry:Dzis mija 29 dzien cyklu.....
Rudka dziekuje imienniczko:tak::-):-):-):-):-):-)

reklama
a wiecie jaka jest dobra strona przyjscia @???? można wypic spokojnie piwko z sokiem jabłkowym ,pycha!!!wlasnie sie relaksuje: piwko z sokiem, pizza, i last night P.Diddiego w tle,i pełen luz!! a w przyszlym tyg impreza i na parkiecie calą noc!!juz nie pamietam kiedy ostatnio bylam,pozdrawiam

Iwonka2006 ja też czekam z niecierpliwością czy przyjdzie, powinnam dostać dzisiaj ale nic!!! Jeśli chodzi o kwas foliowy to jem jak mi się przypomni czyli średnio co drugi dzień. Pozdrowionka i trzymam kciuki!!!:-)

aah no i dopiero co odstawiłam tablety.. zeby blizniakow nie bylo hahaha
no i slyszalam jeszcze, ze po odstawieniu są wieksze szanse szybko zajsc.. no ciekawe co bedzie
pozdrawiam wszystkie staraczki !!!!

hmm maGGma, teoretycznie tak. Ale z praktyki nie spodkałam się osobiście aby komuś ze znajomych tak się udało. Też tak chciałam, odstawić i aby na świat przyszły bliźniaki (moi dziadkowie też sa z bliźniaków wiec prawdop. wieksze) a tu niestety..mój synek został poczęty DOPIERO 7miesiecy później. WIesz,może być też w takim razie w drugą stronę, tabletki przez pewnien czas mogą hamować. No ale co organizm to każdy inny. Różnie to bywa, ale raczej dla bezpieczeństwa powikłań dać organizmowi chwilkę odpocząć

Iwonka2006 ja też czekam z niecierpliwością czy przyjdzie, powinnam dostać dzisiaj ale nic!!! Jeśli chodzi o kwas foliowy to jem jak mi się przypomni czyli średnio co drugi dzień. Pozdrowionka i trzymam kciuki!!!:-)
I jak przyszla @ do ciebie? mam nadzieje ze nie:tak::-)bo do mnie nie:tak: ale test robilam rano i wyszedl negatywny:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::-:)-:)-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::sick::sick::sick::sick::sick::angry::angry::angry::angry:Juz nie wiem co o tym myslec.No nic poczekam i za 3 dni zrobie kolejny jesli nie dostane @

Nie przyszedł, i na razie nic go nie zapowiada - nie bolą mnie piersi, ani brzuszek hehe
Zobaczymy jutro teścik, bo dzisiaj mi się nie chce jechać. Mam nadzieję że do Ciebie Iwonko też nie przyjdzie wredna @ !!! Trzymam kciuki:blink:

Iwonka dosia ile macie spoźnienia?@
Ja powiem tak ze trudno mi powiedziec bo po porodzie to moje cykle wachaja sie nmiedzy 20-29 dni,a ostatni mial wlasnie 29 dni wiec jesli patrzac na ten to mam na razie 3 dni spoznienia:tak:Przed porodem mialam dlugie cykle bo miedzy 30-40 dni a nawet zdazaly sie 2 miesieczne przerwy:tak:wiec nie wiem nadal co jest grane.
Dosia i jak tescik wyszedl????????????????????

reklama
Dziewczyny ja testuje jutro :tak: Jutro wypada termin @ ale temperatura od 6 dni 39,6-37 :rofl2: wrażliwe piersi, na tescie owu dwie kreski (jedn bledsza), na ciązowym robionym wczoraj rano tez dwie :cool: (jedn duzo beldsza).

Trzymajcie kciku proszę :tak::-)

Do góry