reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Po dwu i półletniej przerwie zaczynamy starania zobaczymy co z tego będzie:-):-)
Trzymać kciuki proszę:tak:
20040124040114.png

200412081770.png

reklama
Dziewczynki kochanie, przyszłam dać trochę promyczków nadzieji, ze warto próbować i ze testy owulacyjne bardzo pomagają.. Chce Wam powiedzieć, ze:

JESTEM W CIAZY !!!!!!!!!!!!

:rofl2::cool::-):tak::happy::happy2::sorry2::cool2::ninja::rolleyes::rofl::ninja2::biggrin2::shocked2::cool::-p

Jestem tak oszołomiomna , ze az sama nie umiem sobie tego uświadomic:happy2:

Dziewczynki kochanie, przyszłam dać trochę promyczków nadzieji, ze warto próbować i ze testy owulacyjne bardzo pomagają.. Chce Wam powiedzieć, ze:

JESTEM W CIAZY !!!!!!!!!!!!

:rofl2::cool::-):tak::happy::happy2::sorry2::cool2::ninja::rolleyes::rofl::ninja2::biggrin2::shocked2::cool::-p

Jestem tak oszołomiomna , ze az sama nie umiem sobie tego uświadomic:happy2:

Gratuluje :tak::tak::tak:

Już wczoraj było wiadomo ;-)

NiaNia PRZEOGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!! Miejmy nadzieję, że w brzuszku siedzi malusia dziewczynka. A nawet jeśli nie dziewczynka, to też super.
Faktycznie dziewczynki się posypały, miejmy nadzieję, że nadal tak będzie szybko szło i niedługo nie będzie kto miał tu pisać, bo przeniesiemy się na kwietniówki i majówki 2008.:-):-):-)

Ja chcę być majówką :tak: bardzo chcę :rofl2:

Wczoraj byłam u gina iniby wszysko ok i jak zwykle mam być cierpliwa :confused2: i czekać pytanie tylko ile ???
Pęcherzyk dominujący w lewym jajniku 17 mm w prawym czekajką na następny cylk, endo 12 jak na 13 dc może być:tak:

NiaNia Gratulacje!!!!!!!!!!Ja tez chce,ja tez:tak:Nadal @@@ nie mam:tak:jutro robie kolejny test a w czwartek ide z dzieckiem na szczepienie to przy okazji oddam mocz do badania i sie wszystko wyjasni.
Ja bym chciala byk kwietnioweczka:tak::-):-):-):-):-):-)

Dziekuje dziewczyny:-):-):-) Wierzę głęboko ze wszytskie się powynosimy stąd i spotkamy na kwietniówkach i majówkach.

Czekam na Was na wtaku kwiecień 2008!!! :rofl2::rofl2::rofl2::cool: Do zobaczenia!:-)

reklama
Ja chcę być majówką :tak: bardzo chcę :rofl2:

Wczoraj byłam u gina iniby wszysko ok i jak zwykle mam być cierpliwa :confused2: i czekać pytanie tylko ile ???
Pęcherzyk dominujący w lewym jajniku 17 mm w prawym czekajką na następny cylk, endo 12 jak na 13 dc może być:tak::-)
:-)Buzi@k wszystko bedzie dobrze, wierze w to. Dzis spotkalam kolezanke ktorej lekarze powiedzieli ze NIGDY NIE ZAJDZIE W CIAZE. A tu prosze jest w 16 tygodniu ciazy.:-):-) Jaj sie udalo, Tobie tez sie uda!!!!

Do góry