reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Po dwu i półletniej przerwie zaczynamy starania zobaczymy co z tego będzie:-):-)
Trzymać kciuki proszę:tak:
20040124040114.png

200412081770.png

reklama
Dziewczynki kochanie, przyszłam dać trochę promyczków nadzieji, ze warto próbować i ze testy owulacyjne bardzo pomagają.. Chce Wam powiedzieć, ze:

JESTEM W CIAZY !!!!!!!!!!!!

:rofl2::cool::-):tak::happy::happy2::sorry2::cool2::ninja::rolleyes::rofl::ninja2::biggrin2::shocked2::cool::-p

Jestem tak oszołomiomna , ze az sama nie umiem sobie tego uświadomic:happy2:

Dziewczynki kochanie, przyszłam dać trochę promyczków nadzieji, ze warto próbować i ze testy owulacyjne bardzo pomagają.. Chce Wam powiedzieć, ze:

JESTEM W CIAZY !!!!!!!!!!!!

:rofl2::cool::-):tak::happy::happy2::sorry2::cool2::ninja::rolleyes::rofl::ninja2::biggrin2::shocked2::cool::-p

Jestem tak oszołomiomna , ze az sama nie umiem sobie tego uświadomic:happy2:

Gratuluje :tak::tak::tak:

Już wczoraj było wiadomo ;-)

NiaNia PRZEOGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!! Miejmy nadzieję, że w brzuszku siedzi malusia dziewczynka. A nawet jeśli nie dziewczynka, to też super.
Faktycznie dziewczynki się posypały, miejmy nadzieję, że nadal tak będzie szybko szło i niedługo nie będzie kto miał tu pisać, bo przeniesiemy się na kwietniówki i majówki 2008.:-):-):-)

Ja chcę być majówką :tak: bardzo chcę :rofl2:

Wczoraj byłam u gina iniby wszysko ok i jak zwykle mam być cierpliwa :confused2: i czekać pytanie tylko ile ???
Pęcherzyk dominujący w lewym jajniku 17 mm w prawym czekajką na następny cylk, endo 12 jak na 13 dc może być:tak:

NiaNia Gratulacje!!!!!!!!!!Ja tez chce,ja tez:tak:Nadal @@@ nie mam:tak:jutro robie kolejny test a w czwartek ide z dzieckiem na szczepienie to przy okazji oddam mocz do badania i sie wszystko wyjasni.
Ja bym chciala byk kwietnioweczka:tak::-):-):-):-):-):-)

Dziekuje dziewczyny:-):-):-) Wierzę głęboko ze wszytskie się powynosimy stąd i spotkamy na kwietniówkach i majówkach.

Czekam na Was na wtaku kwiecień 2008!!! :rofl2::rofl2::rofl2::cool: Do zobaczenia!:-)

reklama
Ja chcę być majówką :tak: bardzo chcę :rofl2:

Wczoraj byłam u gina iniby wszysko ok i jak zwykle mam być cierpliwa :confused2: i czekać pytanie tylko ile ???
Pęcherzyk dominujący w lewym jajniku 17 mm w prawym czekajką na następny cylk, endo 12 jak na 13 dc może być:tak::-)
:-)Buzi@k wszystko bedzie dobrze, wierze w to. Dzis spotkalam kolezanke ktorej lekarze powiedzieli ze NIGDY NIE ZAJDZIE W CIAZE. A tu prosze jest w 16 tygodniu ciazy.:-):-) Jaj sie udalo, Tobie tez sie uda!!!!

Do góry