reklama
Dziewczynki kochanie, przyszłam dać trochę promyczków nadzieji, ze warto próbować i ze testy owulacyjne bardzo pomagają.. Chce Wam powiedzieć, ze:
JESTEM W CIAZY !!!!!!!!!!!!
:-):ninja:
Jestem tak oszołomiomna , ze az sama nie umiem sobie tego uświadomic
buzi@k
Fan(ka)
Dziewczynki kochanie, przyszłam dać trochę promyczków nadzieji, ze warto próbować i ze testy owulacyjne bardzo pomagają.. Chce Wam powiedzieć, ze:
Gratuluje
Już wczoraj było wiadomo ;-)
Antiope
Fanka BB :)
NiaNia PRZEOGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!! Miejmy nadzieję, że w brzuszku siedzi malusia dziewczynka. A nawet jeśli nie dziewczynka, to też super.
Faktycznie dziewczynki się posypały, miejmy nadzieję, że nadal tak będzie szybko szło i niedługo nie będzie kto miał tu pisać, bo przeniesiemy się na kwietniówki i majówki 2008.:-):-):-)
Faktycznie dziewczynki się posypały, miejmy nadzieję, że nadal tak będzie szybko szło i niedługo nie będzie kto miał tu pisać, bo przeniesiemy się na kwietniówki i majówki 2008.:-):-):-)
buzi@k
Fan(ka)
Ja chcę być majówką bardzo chcę
Wczoraj byłam u gina iniby wszysko ok i jak zwykle mam być cierpliwa i czekać pytanie tylko ile ???
Pęcherzyk dominujący w lewym jajniku 17 mm w prawym czekajką na następny cylk, endo 12 jak na 13 dc może być
Wczoraj byłam u gina iniby wszysko ok i jak zwykle mam być cierpliwa i czekać pytanie tylko ile ???
Pęcherzyk dominujący w lewym jajniku 17 mm w prawym czekajką na następny cylk, endo 12 jak na 13 dc może być
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
NiaNia Gratulacje!!!!!!!!!!Ja tez chce,ja tezNadal @@@ nie mamjutro robie kolejny test a w czwartek ide z dzieckiem na szczepienie to przy okazji oddam mocz do badania i sie wszystko wyjasni.
Ja bym chciala byk kwietnioweczka:-):-):-):-):-):-)
Ja bym chciala byk kwietnioweczka:-):-):-):-):-):-)
reklama
:-)Buzi@k wszystko bedzie dobrze, wierze w to. Dzis spotkalam kolezanke ktorej lekarze powiedzieli ze NIGDY NIE ZAJDZIE W CIAZE. A tu prosze jest w 16 tygodniu ciazy.:-):-) Jaj sie udalo, Tobie tez sie uda!!!!Ja chcę być majówką bardzo chcę
Pęcherzyk dominujący w lewym jajniku 17 mm w prawym czekajką na następny cylk, endo 12 jak na 13 dc może być:-)
Podziel się: