reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Dziewczyny ja testuje jutro :tak: Jutro wypada termin @ ale temperatura od 6 dni 39,6-37 :rofl2: wrażliwe piersi, na tescie owu dwie kreski (jedn bledsza), na ciązowym robionym wczoraj rano tez dwie :cool: (jedn duzo beldsza).

Trzymajcie kciku proszę :tak::-)

Mi się wydaje że trzeba już gratulować :tak::tak:

reklama
Ja powiem tak ze trudno mi powiedziec bo po porodzie to moje cykle wachaja sie nmiedzy 20-29 dni,a ostatni mial wlasnie 29 dni wiec jesli patrzac na ten to mam na razie 3 dni spoznienia:tak:Przed porodem mialam dlugie cykle bo miedzy 30-40 dni a nawet zdazaly sie 2 miesieczne przerwy:tak:wiec nie wiem nadal co jest grane.
Dosia i jak tescik wyszedl????????????????????

Kurcze dzisiaj popołuniu robiłam i negatyw, ale na jutro rano mam jakiś super czuły więc zobaczymy. Jedno mnie cieszy, że w dalszym ciągu nic nie zapowiada @:-)

Po półrocznej przerwie zaczynam starania, właśnie czekam na @ i może przyjść niebawem, najpóźniej w piątek. A objawy jakby ciążowe....

Trzymam kciuki madzia, ale polecam za wczasu nie robić sobie wielkich nadzieji!!!
My się z mężusiem staramy od siedmiu miesięcy, i złudne nadzieje po przyjściu @ ciężko znoszę!!! Ale kciuki trzymam:-)

Witajcie po niewielkiej przerwie. :tak:Gratulacje dla wszystkich nowo zafasolkowanych.:tak::tak::tak::tak:
Co do mnie to staramy się drugi cykl, planowana @ 15 sierpnia. Wole nie krakać ale powinny boleć mnie piersi tak około 2 do tygodnia przed @, a nie bolą. Zobaczymy. Bardzo bym chciała zaskoczyc, ale boję się nastawiać, żeby nie zapeszyć.
Trzymajcie za mnie kciuki.
Pozdrowionka moje kochane staraczki i powodzenia.;-);-);-);-)

reklama
Dosia, Madzia mam przeczucie ze sie Wam uda!!!!Cieszmy sie latem, bo jak przyjda chmurne dnii to bedziemy bardziej skjore do smutkow i załamek.Trzymam kciuki za wszystkich!

Do góry