reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
Rudka to milo ze nie bede sama... a dokladnie to nie wiem kiedy mam sie czegos spodziewac bo tak widze sie rozregulowalam na dobre rozpietosc od 26 do 31 dni...

Antiope jakos wczesniej mialam tak regularne @ ze moglam przewidziec co do godziny poczatek malpy... teraz nie wiem kiedy ma sie pojawic a kiedy moze zaczac testowanie... wiem ze taka rozpietosc to zadna w porownaniu z innymi dziewczynami ale dla mnie to jest cos nienormalnego...

Do sklikania jutro. Jadę odpocząć za miasto, choć przy takiej pogodzie, to mi się średnio chce. :-(

Mnie nadal boli brzuch i jajniki.To juz prawie dwa tygodnie z przerwami:dry:.@ sie nie pojawila:tak:Musze przyznac ze robilam dwa dni temu test i nic ale dzis kupilam kolejny i jutro znow zrobie:tak:Dodam ze i czesciej niz zwykle chodze na siusiu:tak:Strasznie sie denerwuje.Bo juz bym chciala wiedziec czy jestem czy nie:wściekła/y:
Mam nadzieje ze tak i tego wam tez wszytskim zycze.Jak nie teraz to innym razem sie uda:tak:Musi sie udac:-)Trzymam za was kciuki

Antiope, Wagnies ja to wogle nie wiem jakie dlugie mam cykl.e,co rusz to ineczej:( iwonka imienniczko trzymam kciuki!!!!)

czesc dziewczynki
u mnie (UK) nareszcie troche lata widac
humorki odrazu lepsze..
no i z tego wszystkiego mnie z misiem ciut w nocy ponioslo :zawstydzona/y:
a mielismy poczekac conajmniej do nastepnego miesiąca z szaleństwami.. witaminek nie zaczęłam jeszcze brac..
ale to dopiero 6-ty dziec cyklu.. to chyba szanse małe..
a jesli juz to chyba dziewczynka :-)
jak myslicie??
aah no i dopiero co odstawiłam tablety.. zeby blizniakow nie bylo hahaha
no i slyszalam jeszcze, ze po odstawieniu są wieksze szanse szybko zajsc.. no ciekawe co bedzie
pozdrawiam wszystkie staraczki !!!!

reklama
Do góry