reklama
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Rudka to milo ze nie bede sama... a dokladnie to nie wiem kiedy mam sie czegos spodziewac bo tak widze sie rozregulowalam na dobre rozpietosc od 26 do 31 dni...
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Antiope jakos wczesniej mialam tak regularne @ ze moglam przewidziec co do godziny poczatek malpy... teraz nie wiem kiedy ma sie pojawic a kiedy moze zaczac testowanie... wiem ze taka rozpietosc to zadna w porownaniu z innymi dziewczynami ale dla mnie to jest cos nienormalnego...
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Mnie nadal boli brzuch i jajniki.To juz prawie dwa tygodnie z przerwami.@ sie nie pojawilaMusze przyznac ze robilam dwa dni temu test i nic ale dzis kupilam kolejny i jutro znow zrobieDodam ze i czesciej niz zwykle chodze na siusiuStrasznie sie denerwuje.Bo juz bym chciala wiedziec czy jestem czy nie
Mam nadzieje ze tak i tego wam tez wszytskim zycze.Jak nie teraz to innym razem sie udaMusi sie udac:-)Trzymam za was kciuki
Mam nadzieje ze tak i tego wam tez wszytskim zycze.Jak nie teraz to innym razem sie udaMusi sie udac:-)Trzymam za was kciuki
czesc dziewczynki
u mnie (UK) nareszcie troche lata widac
humorki odrazu lepsze..
no i z tego wszystkiego mnie z misiem ciut w nocy ponioslo
a mielismy poczekac conajmniej do nastepnego miesiąca z szaleństwami.. witaminek nie zaczęłam jeszcze brac..
ale to dopiero 6-ty dziec cyklu.. to chyba szanse małe..
a jesli juz to chyba dziewczynka :-)
jak myslicie??
aah no i dopiero co odstawiłam tablety.. zeby blizniakow nie bylo hahaha
no i slyszalam jeszcze, ze po odstawieniu są wieksze szanse szybko zajsc.. no ciekawe co bedzie
pozdrawiam wszystkie staraczki !!!!
u mnie (UK) nareszcie troche lata widac
humorki odrazu lepsze..
no i z tego wszystkiego mnie z misiem ciut w nocy ponioslo
a mielismy poczekac conajmniej do nastepnego miesiąca z szaleństwami.. witaminek nie zaczęłam jeszcze brac..
ale to dopiero 6-ty dziec cyklu.. to chyba szanse małe..
a jesli juz to chyba dziewczynka :-)
jak myslicie??
aah no i dopiero co odstawiłam tablety.. zeby blizniakow nie bylo hahaha
no i slyszalam jeszcze, ze po odstawieniu są wieksze szanse szybko zajsc.. no ciekawe co bedzie
pozdrawiam wszystkie staraczki !!!!
reklama
Podziel się: