reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
Rudka to milo ze nie bede sama... a dokladnie to nie wiem kiedy mam sie czegos spodziewac bo tak widze sie rozregulowalam na dobre rozpietosc od 26 do 31 dni...

Antiope jakos wczesniej mialam tak regularne @ ze moglam przewidziec co do godziny poczatek malpy... teraz nie wiem kiedy ma sie pojawic a kiedy moze zaczac testowanie... wiem ze taka rozpietosc to zadna w porownaniu z innymi dziewczynami ale dla mnie to jest cos nienormalnego...

Do sklikania jutro. Jadę odpocząć za miasto, choć przy takiej pogodzie, to mi się średnio chce. :-(

Mnie nadal boli brzuch i jajniki.To juz prawie dwa tygodnie z przerwami:dry:.@ sie nie pojawila:tak:Musze przyznac ze robilam dwa dni temu test i nic ale dzis kupilam kolejny i jutro znow zrobie:tak:Dodam ze i czesciej niz zwykle chodze na siusiu:tak:Strasznie sie denerwuje.Bo juz bym chciala wiedziec czy jestem czy nie:wściekła/y:
Mam nadzieje ze tak i tego wam tez wszytskim zycze.Jak nie teraz to innym razem sie uda:tak:Musi sie udac:-)Trzymam za was kciuki

Antiope, Wagnies ja to wogle nie wiem jakie dlugie mam cykl.e,co rusz to ineczej:( iwonka imienniczko trzymam kciuki!!!!)

czesc dziewczynki
u mnie (UK) nareszcie troche lata widac
humorki odrazu lepsze..
no i z tego wszystkiego mnie z misiem ciut w nocy ponioslo :zawstydzona/y:
a mielismy poczekac conajmniej do nastepnego miesiąca z szaleństwami.. witaminek nie zaczęłam jeszcze brac..
ale to dopiero 6-ty dziec cyklu.. to chyba szanse małe..
a jesli juz to chyba dziewczynka :-)
jak myslicie??
aah no i dopiero co odstawiłam tablety.. zeby blizniakow nie bylo hahaha
no i slyszalam jeszcze, ze po odstawieniu są wieksze szanse szybko zajsc.. no ciekawe co bedzie
pozdrawiam wszystkie staraczki !!!!

reklama
Do góry