reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

dziekuje za pomoc:tak: Mam pytanko: jak długo się staracie?! Chciałabym wyluzowac i nie myslec o dzidzi, (sprawdza mi się powiedzenie, że im bardziej się chce tym gożej wychodzi) ale nie mam sposbu na to:( Jak znacie jakiś sposób, proszę napiszcie...

reklama
dziekuje za pomoc:tak: Mam pytanko: jak długo się staracie?! Chciałabym wyluzowac i nie myslec o dzidzi, (sprawdza mi się powiedzenie, że im bardziej się chce tym gożej wychodzi) ale nie mam sposbu na to:( Jak znacie jakiś sposób, proszę napiszcie...

to nasz 3 cykl. Ale ostatnio mam wrażenie, że tylko ja sie staram:baffled: mój facet ciągle wyjeżdża na delegacje itp. i ciągle nie mamy czasu na porządne przytulanko.
Wiec na razie chyba dam sobie spokuj. I przemyślę wszystko:-(

Hej!Ja już tu się kiedyś ujawnialam, ale w między czasie tyle się dzialo, że staranka zostaly odsunięte. Teraz też nie rewelacja-mam prace, ale jestem na umowie zlecenie co nie daje mi podstaw do żadnych świadczeń, ciągnę szkolę,bo mi się zachcialo na stare lata doksztalcać:tak:, no i mam bardzo chorą bliską osobę, która wymaga wręcz calodobowej opieki:no:. Z drugiej zaś strony mam 27 latek, jestem już po jednym poronieniu, nie zabezpieczam się i w ciąże nie zachodzą, więc chyba nie mam co marudzić tylko brać się za poważne staranka.Dziś sobie wlaśnie obiecalam, że choćby się mialo walic i palic ten miesiąc poświęcam na robienie badań itp. Tyle że u mnie z motywacją to różnie, więc pomyślalam o waszym wsparciu. Pomożecie?

Hej, wszystkim przyszłym mamusiom :) jestem tu nowa. Od tego miesiąca zaczynam starania o dzidziusia. Mam nadzieje,że uda się za pierwszym razem :) , powodzenia , trzymam kciuki by wam się udało :)

dziewczyny zapraszam na wątek a może tak coś osobnego dla starających sie żeby nie było im smutno...
piszcie śmiało:-):-):-)

elza ab jasne że pomożemy, na naszym wątku same fajowe dziewuchy więc z chęcią pomożemy w Twoich problemach :)

reklama
Do góry