reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
aOla i MagdaRybka- ja również przyłączam się do gratulacji.
U mnie niespodziewanie i jak na złość @ przybyła aż 5 dni przed czasem. Zwykle cykl 32 A tym razem 28 dniowy. Testowanko około 17 czerwca. :( to 3 cykl starań. nie wiem co jest kurcze Kamil był do strzału

Wiam wszystkich
i Ciebie Agawa1 bardzo serdecznie
widze, że z marcówek nie tylko ja mam problem z drugim dzidziusiem, Kuba trafił naam się cudem - u mnie zero okresu i zero owulacji
ja dopiero zaczynam brać leki - wiec na efekty troche musze poczekać
Gratulacje dla wszystkich przyszłych mam którym się udało

Buziak wiesz co z tym suwaczkiem, który mi wstawiłaś po datą testowanka to coś jest nie tak:confused: bo tam powinno być około 240 dni do końca a jest 179 :confused: chyba sie popsuł:confused:

Od piątku mam@, normalnie od kiedy obserwóję mój organizm wyczuwam ją prawie co do godziny:laugh2: mam nadzieję, że następnej szybko nie będzie:elvis: mój facecik obiecał, że już on się o to postara, zobaczymy oby;-) :laugh2:

aqua1-23 Witam Cie serdecznie :) Miło tak nie samej chhoć lepiej byh było gdyby nas tu nie było - rymowanki :-) :-):-)A tak poza tym to mam doła. @ się kończy i strach rozpoczyna czy się uda tym razem jak nie to chyba se dam spokój na pół roku:-:)-:)-(

Witajcie staraczki drogie.
Gratuluje zaciążenia kobietkom.
Ja staram się 3 cykl,24 maja powinna przyjśc @.Obadamy czy będzie kobietki.

reklama
Elip może dopiero albo już 3 cykl - i nic już normalnie nie wiem co jest nie tak. Chyba pójde do gina w połówce niech mi zrobi usg czy tam jakie jajo jest. W lutym jak byłam to kazał sie spieszyć bo lada godzinę będzie jajeczkowanie ale ja wtedy nie chciałam jeszcze . Miałam nadzieje ze w marcu a tu nicii - zbyt pazerna jestem, ale teraz to sie uda wierze w to ogromnie :)

Do góry