reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
Wracam na koniec kolejki ostatnia @ 25.05 :-(
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
buzi@k- prosze o aktualizacje... @ przyszla spozniona 24/05 wiec kolejne testowanie okolo 17/06... dzieki
Madzia_Dominska
Zaangażowana w BB
Ciekawe jak bedzie u mnie. Poprzedni @ spoznil sie 2 tyg. Teraz byl wyjazd..relax.
Mam nadzieje ze tez bede mogla sie podzielic z wami moim szczesciem ale musze poczekac do 10.06 na @. Jesli sie nie pojawi to bedzie nadzieja;-)
Mam nadzieje ze tez bede mogla sie podzielic z wami moim szczesciem ale musze poczekac do 10.06 na @. Jesli sie nie pojawi to bedzie nadzieja;-)
Witam Was Od pewnego czasu przygladam sie "staraczkom" na tym forum, ale dopiero dziś postanowilam dołączyć do Was tak naprawde. Od dłuższego czasu planujemy z Mezem dzidzie,ale jakoś nam nie wychodzi.Jestem po badaniach hormonalnych i o dziwo wszystko w normie.Ostatnio dowiedziałam sie od mojego lekarza,ze teraz "czas na Męża". Jesli przechodziłyście przez coś podobnego to odpiszcie, proszę! Jeśli @ nie pojawi się 05.06. to będę mieć cichą nadzieję....
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
Hey Dziewczyny, Co Prawda Jestem W 20 Tygodniu Ciąży, Ale Chcialam Wam Napisac O Czymś Co Mi Pomogło. Mianowicie: Test Owulacyjny. Nie Wiem, Czy Stosowałyście, Czy Chcecie Zastosować... Może Nie Jest Tani, Bo Za 5 Sztuk Płaci Sie Około 22 Zl Ale Mi Pomógł... Zasada Testu Jest Prosta: Przed Dniami, W Których Powinnyśmy Miec Owulacje (bardzo łatwo Je Wyliczyć W Komputerze Na Specjalnych Kalkulatorach Z Dniami Płodnymi) Robimy Test. Codziennie Jeden. Jeśli Pojawią Sie 2 Kreseczki To W Ciągu 24 Lub 48 Godzin Mamy Owulację I Do Działania Czas Przystąpić. Ja Wyszłam Za Mąż Rok Temu W Sierpniu, Staraliśmy Sie Intensywnie - Naprawde Intensywnie Bo Cały Wrzesien I Październik Co Dwa Dni Robiliśmy Wszystko By Była Dzidzia. Ale Nic Nie Wyszło Z Tego. Potem Temat Olaliśmy, Ale W Styczniu Przeczytałam Gdzieś Na Necie O Testach Owulacyjnych. Zrobiłam Z Czystej Ciekawości. Okazalo Sie Ze Moja Owulacja Nie Była Wcale Taka Ksiązkowa Bo Nie Wystąpiła W Tych Dniach Co Powinna (choć Miałam Zawsze Regularne Miesiaczki) Tylko Spóźniła Sie Pięc Czy Sześć Dni... I Znowu Byśmy Nie Trafili... Tymczasem 13 Lutego Nie Dostałam Okresu I Tak Jest Do Teraz)) Cudów Nie Obiecuję, Pisze Tylko Co Mi Pomogło... Możecie Przecież Spróbować... Pozdrowienia Ogromne, Mam Nadzieje że Niedługo Każda Z Was Rozpłacze Sie Ze Szcześcia Dowiadując Się że Jest W Ciązy...
reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
Dziubek26 w wątku niezbędnik staraczki w pierwszy postach są linki do różnych stron między innym do strony o naturalnych sposobach wspomagania płodności tam znajdziesz potrzebne Ci informacje
Podziel się: