reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

asialc, mufka, ewita, Ewa-Krystyna Witam was Kochaniutkie :-)

asialc masz już jednego dzieciaczka, jeden mały cód -Natalke. Trzymam za Ciebie mocno kciuki, napewno sie uda i jeszcze będziesz nosić małą fasolke pod serduchem... No i szybciutkiego powrotu do zdrowia

mufka ja w ubiegłym miesiącu już byłam pewna(po objawach) że jestem w ciąży, a tu blee@ przylazła!! Głowa do góry, w następnym cyklu napewno sie uda, będe trzymać kciuki.

ewita działaj działaj ostro z mężem bo wypadało by nowy wątek "grudnióweczek" otworzyć... Mam nadzieje że sie tam wszystkie spotkamy, choć licze, że sie jeszcze na listopadóweczki załapie...;-)

Ewa-Krystyna cio tam u Ciebie, jakoś mało Cie tu widze, odezwij sie co u Ciebie oki :-)

Apropo tych poronień to u mnie może być niestety tak samo:-( :-( :-( Moja mamcia przedemną poroniła bliźniaki, to głupie co teraz powiem, ale sie troche ciesze bo by mnie na świecie nie było...:-p Moja siostra to miała już wogóle katastrofe, bo praktycznie co miesiąc miała naturalne poronienia i inne tego typu cuda wianki, ale trafiła na świetną klinike, leczyli sie razem z mężem i dziś mają już dwoje zdrowiutkich dzieciaczków!! No więc dla mnie scenariusz jest już raczej jasny, no ale staram sie o tym nie myśleć bo bez sensu. A może nie martwie sie bo staram sie dopiero 2 cykl...? W każdym razie co ma być to będzie, jestem dobrej myśli:-D
O kurcza ale sie rozpisałam. No nic mykam do łózia, bo mój facet już chrapie:baffled: Musze go obudzić i troszke pomęczyć bo przecierz jestem koło owulacji!!!! O matko dopiero teraz zaskoczyłam :szok: :szok: :szok:
To musze sie mocno przytulić do niego:-D Trzymajcie kciuki za moje dzisiejsze starania, mam nadzieje że sie wystaram....

Miłej nocki i powodzonka. Dobranoc dziewczynki

reklama
Ataata, przecież wcale nie musisz mieć takich problemów jak Mama i siostra. Bardzo Cię proszę przestań myśleć o najgorszym i bądź tylko dobrej myśli, to wtedy na pewno się uda :-) Mam nadzieję, że już się udało ;-)

ewita, tak jest! Głowę trzymam wysoko ;-) A Ty kochana, w następnym miesiącu myśl tylko pozytywnie, a wszystko będzie dobrze :-)

Trzymam mocno kciuki za Was wszystkie dziewczyny.
I piszcie jak Wam idzie :-)

Dziewczyny co ja mam robić ??? @ nie mam a powinnam mieć 4 dni temu a tu ani się nie zapowiada ani nic, na ciąże też nic nie wskazuje tzn oprócz piersi bo one zrobiły się jakiś takie duże i bolesne przy dotyku , albo tak mi się wydaje , już sama nie wiem:zawstydzona/y: Test robiłam wczoraj wyszedł negatywny , ale robiłam go wieczorem , bo niby można robić go o każdej porze i teraz myśle że może powinnam zrobić jeszcze z rana jeden?:) Pa:*

Doticzka - może zrób test z porannego moczu - albo idź na betę :-) ona wykaże ciążę w 100% :tak:
trzymam kciuki :-)

Ja w ciągu 5 dni powinnam dostac okres, a mnie zaczął dziś jajnik bolec- prawy, miesiąc temu bolał lewy, ale znacznie wcześniej... Kurcze tak mnie nawala, że nogi nie moge podnieśc...

reklama
Do góry