reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

asialc, mufka, ewita, Ewa-Krystyna Witam was Kochaniutkie :-)

asialc masz już jednego dzieciaczka, jeden mały cód -Natalke. Trzymam za Ciebie mocno kciuki, napewno sie uda i jeszcze będziesz nosić małą fasolke pod serduchem... No i szybciutkiego powrotu do zdrowia

mufka ja w ubiegłym miesiącu już byłam pewna(po objawach) że jestem w ciąży, a tu blee@ przylazła!! Głowa do góry, w następnym cyklu napewno sie uda, będe trzymać kciuki.

ewita działaj działaj ostro z mężem bo wypadało by nowy wątek "grudnióweczek" otworzyć... Mam nadzieje że sie tam wszystkie spotkamy, choć licze, że sie jeszcze na listopadóweczki załapie...;-)

Ewa-Krystyna cio tam u Ciebie, jakoś mało Cie tu widze, odezwij sie co u Ciebie oki :-)

Apropo tych poronień to u mnie może być niestety tak samo:-( :-( :-( Moja mamcia przedemną poroniła bliźniaki, to głupie co teraz powiem, ale sie troche ciesze bo by mnie na świecie nie było...:-p Moja siostra to miała już wogóle katastrofe, bo praktycznie co miesiąc miała naturalne poronienia i inne tego typu cuda wianki, ale trafiła na świetną klinike, leczyli sie razem z mężem i dziś mają już dwoje zdrowiutkich dzieciaczków!! No więc dla mnie scenariusz jest już raczej jasny, no ale staram sie o tym nie myśleć bo bez sensu. A może nie martwie sie bo staram sie dopiero 2 cykl...? W każdym razie co ma być to będzie, jestem dobrej myśli:-D
O kurcza ale sie rozpisałam. No nic mykam do łózia, bo mój facet już chrapie:baffled: Musze go obudzić i troszke pomęczyć bo przecierz jestem koło owulacji!!!! O matko dopiero teraz zaskoczyłam :szok: :szok: :szok:
To musze sie mocno przytulić do niego:-D Trzymajcie kciuki za moje dzisiejsze starania, mam nadzieje że sie wystaram....

Miłej nocki i powodzonka. Dobranoc dziewczynki

reklama
Ataata, przecież wcale nie musisz mieć takich problemów jak Mama i siostra. Bardzo Cię proszę przestań myśleć o najgorszym i bądź tylko dobrej myśli, to wtedy na pewno się uda :-) Mam nadzieję, że już się udało ;-)

ewita, tak jest! Głowę trzymam wysoko ;-) A Ty kochana, w następnym miesiącu myśl tylko pozytywnie, a wszystko będzie dobrze :-)

Trzymam mocno kciuki za Was wszystkie dziewczyny.
I piszcie jak Wam idzie :-)

Dziewczyny co ja mam robić ??? @ nie mam a powinnam mieć 4 dni temu a tu ani się nie zapowiada ani nic, na ciąże też nic nie wskazuje tzn oprócz piersi bo one zrobiły się jakiś takie duże i bolesne przy dotyku , albo tak mi się wydaje , już sama nie wiem:zawstydzona/y: Test robiłam wczoraj wyszedł negatywny , ale robiłam go wieczorem , bo niby można robić go o każdej porze i teraz myśle że może powinnam zrobić jeszcze z rana jeden?:) Pa:*

Doticzka - może zrób test z porannego moczu - albo idź na betę :-) ona wykaże ciążę w 100% :tak:
trzymam kciuki :-)

Ja w ciągu 5 dni powinnam dostac okres, a mnie zaczął dziś jajnik bolec- prawy, miesiąc temu bolał lewy, ale znacznie wcześniej... Kurcze tak mnie nawala, że nogi nie moge podnieśc...

reklama
Do góry