reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

A ja Wam powiem, że mi się chce ryczec... OK, to dopiero 3 cykl i ktoś by się mógł czepic, ze wymyslam... ale dla mnie to 3 cykl bez upragnionego finalu. Wszystko robimy jak trzeba, kochamy się ile trzeba, wiszę nogami do góry i dupa... Boje sie ze moze cos jest nie tak ze mna. W tym miesiacu nie mialam owu, w poprzednim na pewno mialam, bolal mnie lewy jajnik, a teraz mnie nawet nie zaklol prawy... co wiecej usiwadomilam sobie, ze mnie prawy nigdy nie bolal... :-( :-( :-(
Mialam jeszcze jakies nadzieje, ale moj wykres mowi sam za siebie...
Ja tam wole mierzyc i testowac, przynajmniej nie bede sie ludzic do @...:no:

reklama
Dzięki Aletko ale poprosiłam Jaguś33 żeby usunęła swój post który jest pomiędzy moimi i tak drugą zafasolkowaną tabele tam będę uzupełniać.:-)

Kajunia gratuluję:-) Ja własnie czekam na@ z nadzieją że się nie pojawi:) Trzymajcie za mnie kciuki a ja trzymam za Was z całej siły;)!!

kajunia GRATULUJE!! Nawet nie wiesz jak sie ucieszylam jak zobaczylam ze ci sie udalo:-) :tak: :-) ! Po tak dlugim czasie, SUPER!!! Mam nadzieje ze powoli wszystkie bedziemy do ciebie dolaczac! Jeszcze raz serdecznie gratuluje i sle buziaczki dla malenstwa!
JAGUS33 no widzisz ty niecierpliwucho;-) , ale ja zrobilam dokladnie to samo takze obie jestesmy narwane:-D :-D , powodzenia nastepnym razem!
Pozdrawiam!!

Witajcie :-)
Kajunia! GRATULUJĘ!!! :-)

Mam na imię Asia i trzy letnią córeczkę. Od dwóch lat staramy się o drugie dziecko, ale nic z tego nie wychodzi :-( O Natalkę walczyliśmy cztery lata.
Teraz musieliśmy przerwać, bo coś źle się czuję, mam złą morfologię, bardzo wysokie OB i co jakiś czas bóle brzucha. Właściwie to nie boli, ale rwie tak jak by ktoś lub coś rozrywało mnie od środka. Nawet przez trzy dni miałam 40 stopni gorączki. Robiłam różne badania, ale lekarze nie wiedzą co się dzieje. Teraz czekam na jeszcze jedne wyniki i zobaczymy.

Trzymam za Was bardzo mocno kciuki :-)

Pozdrawiam gorąco
Asia i Natalka (13.02.04)

reklama
asialc :-)
Masz już jedno szczęście to będzie na pewno i drugie :tak:
Mam nadzieję, że wyniki będą dobre i miną wszystkie dolegliwości

Do góry